He direkt evde kal sen dedi. Ikinci sınıf gelin muamelesi görüyorum burda.Ayhhh giyamamm. Yok takmaz olur muyum? Bebemi emzirirken size yazıyorum yetisemiyorum.
Seni de ogluma alayim daha 1 yasinda ama olsun nasilsa buyucek. Hem yakışıklı hem zengin daha ne
Oo edebiyat severim. İleride çocuğum olursa koyarım dediğim tek ismi gördüğüm yer Fuzuli'nin bir gazelidir ki ezbere bilirim o gazeli28 kizil sarisin 31 esmer 30brans turk dili ve edebiyati bu yazdıklarımı gorseler fururlar beni herhalde ama niyetim temiz
Senin boyun kaç?Sizden uzun olan hangisi
1.73-75 o civarlarda.Senin boyun kaç?
Kizil5 :)Sizden uzun olan hangisi
Niye kiz en tazesini sana ayiriyorum iste.He direkt evde kal sen dedi. Ikinci sınıf gelin muamelesi görüyorum burda.
Kizil5 :)
O evlenecek yasa gelene kadar ben pörsürüm bunu hiç düşündün mu acebaNiye kiz en tazesini sana ayiriyorum iste.Anam buna da yaranilmiyor
Ay hala mi okuyorlar bir de.Yalniz edebiyat okudular diye romantik vs gibi özellikler hayal etmeyin. En kalinindan odundurlar
Benim oglum oyle sey yapmaz taam miO evlenecek yasa gelene kadar ben pörsürüm bunu hiç düşündün mu acebaBDVde genç koca aldım başka hatunlarla fingirdeşiyorlu konu açmak mı olsun benim kaderim?
Yok yanlis yazmisim duzenledim. Atandi hepsi öğretmenlik yapıyorAy hala mi okuyorlar bir de.
Aman kaynana konuştuBenim oglum oyle sey yapmaz taam mi
Hmm 1,72yim ben de. O zaman tamam uzun senin hakkın.1.73-75 o civarlarda.yercekimli karanfil den kısa olanlar hayat boyu babete mahkum olsam da kesmez beni malesef
Odun olmayanı yok ki zaten mübareklerinYalniz edebiyat okudular diye romantik vs gibi özellikler hayal etmeyin. En kalinindan odundurlar
Yok yanlis yazmisim duzenledim. Atandi hepsi öğretmenlik yapıyor
Evde kalacaksam da centilmenliğimle, duruşumla kalırım, sıkıntı yok kardeşCentilmen olursan tutunamazsın. Bu, çetin bir mücadele. Shot kişisi evde kalmaya mahkum.
Tam bir haftasonu kanpanyası. 1 bekar kuzen alana ikincisi %50 indirimli. Arkadaşlarınızla mağazalarımıza gelin, size özel fırsatları kaçırmayınÇıngar çıkar diye bazı bilgileri saklıyorumyercekimli karanfil
Söylesem mi bilemiyorum, 2 bekar kuzen de bende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?