Bari bdv de biraz sevgilisinden dert yananlara ayrıl diyeyim
Evlilere boşan demem kolay kolay.. Zaten beni dedi diye kimse boşanmaz, yada sevgilisini terk etmez
Bide fikir almak için konu açıp ama verilen fikirleri önemsemeyenler var onlar daha fenaEvlilere boşan demem kolay kolay.. Zaten beni dedi diye kimse boşanmaz, yada sevgilisini terk etmez
Ama bazıları moral istiyor ya, adamın hatası karşısında, yani onu nasıl affetmesi vs gibi..
İşte ben onu yapamıyorum, o yüzden bdv konuları aslında bazıları çok hassas..
Gerçi burada bizler psikolog değiliz, dışarıdan görüşüz..
Amma ciddiye almışım
Birde terslenip atar yapanlarBide fikir almak için konu açıp ama verilen fikirleri önemsemeyenler var onlar daha fena
Marilyn banlanmış mıMarilny neden banlandı gene
Bende şimdi gördüm şaşırdım son msjlarına bakayım biMarilyn banlanmış mı
Ne oldu Norma Jean- Marilyn eMarilny neden banlandı gene
Pek bişey yok gibi anlamadı benBende şimdi gördüm şaşırdım son msjlarına bakayım bi
Bitanede siyasette var sinir zıplatanNe oldu Norma Jean- Marilyn e
Sanki birileri kib matik gibi geziyor ya
Ozaman bende heran banlanabilirim özeldende dürttü beni birisi şimdi bütün msjlarımı kontrol ediyordurNe oldu Norma Jean- Marilyn e
Sanki birileri kib matik gibi geziyor ya
O siyasettekini o kadar takmıyorum ki.. Yani o kadar olur..Bitanede siyasette var sinir zıplatan
O konudada iki kişi banlanmış :sO siyasettekini o kadar takmıyorum ki.. Yani o kadar olur..
Viblatörlü abla yaktı başınızı size neyseOzaman bende heran banlanabilirim özeldende dürttü beni birisi şimdi bütün msjlarımı kontrol ediyordur
Sephoraa siyasetten o bellide marilyn neden gitti onu bilemedim..O zaman başka bir konudur onameaver ben banlanmadım o vib konusundan belli olmaz tabi ama kesin siyaset konusudur
Ya normalde polemik çıkaran 2 kişi oldu, kendilerini aşağılayan yada hakaret eden cevaplar vermeyip, üzerime geldikleri için kib ledim, ama bende banlandımBen zaten özel msjı kibledim haberiniz olsun her msjımı kibler diye
Ya ben zaten çok uç şeyler olmadığı sürece kib yapmayı sevmiyorum çocukça geliyorYa normalde polemik çıkaran 2 kişi oldu, kendilerini aşağılayan yada hakaret eden cevaplar vermeyip, üzerime geldikleri için kib ledim, ama bende banlandım2 olaydada bu geldiği için başıma aman kib yaparken de dikkat edin, arada kaymayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?