Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Biz sizi koruruz

Gün aymamiş ya sabahın köründe uyandıran eniste yapmışlar. Vicdansiz. Uykum vaarr

Günaydıın. Ne hüzünlü bi sabah, geceden kalanları okuyayım dedim gitmiş bizim kızlar

Bi de 4 gün yoklarmış millet de az demiş. Kaç güne kadar gidiyo ki bu cezalar?

Benim bi kere başıma geldi daha, onda da önce nolduğunu bile anlayamadım.

Yine mobilden bi seyler oluyo zannettim (benim telefonla KK hiç sevemediler birbirlerini), inernete, telefona falan b.k atıyordum ki sonra dank etti "aaa koca senenin sonunda ilk ban'ımı almışım ya" diye

Sana da o zamandan kırgınım Mune abla. Yok mudur bu forumun önden uyarı sistemi ? Bi kulagımı çekseydin, evladım yavrum napıyosun bi dur bakayım hıııı deseydin. Hemen indirdin cımbızı, üzülüyorum

Tilki gibi kulaklara sahibim canım hiç işe yaramaz o bir keresinde saat pilini sökmüştüm
Ben de saat sesinden nefret ederim. Kol saatimi değiştirdim bu sebepten, sessiz sessiz takılıyoruz şimdi :))

Bebeğin var mıydı senin? Yoksa gündüz uyursun işte mis.

Günaydın kızlar, mutlu, bol aktiviteli pazarlar.

Bu arada Marilyn ve Seph ban almış galiba siyasi bir konudan.
Nisan 28'de bitiyormuş cezaları, okudum geride kalan sayfaları.

Hangi ara olay çıktı nerede çıktı? :/
Baya bi kişi ban almış galiba...

Bu bilgiler için S shot kişisi bekleniyor ama anlaşılan hala hatunun üstünde Pireler uçuyor.

tantanis @_angela_

Marilyn BDV'de toplu katliama kurban gitmiş. Mune abla almış cımbızı eline, kaş bıyık ne varsa girişmiş bdv'ye. Kendi beyanıyla "elini cımbıza bulamış".

Sephoraa yı ben de bilmiyorum. Siyaset diyorlar ama bakamadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…