Biz sizi koruruzValla mecburum, kurallar başka, arkadaşlık başka, Allahtan marilyn Sep biliyorlar bu ayrımı da kafamı gözümü dağıtmıyorlaryoksa kazara yolda karşılaşsak kafa göz girişirler
Bir konuya girmişler, kendilerini tutamamışlar polemikten gitti epey bir üye, banlar bitince siper almam gerekecek
Bana acilen sığınak lazımBiz sizi koruruz
Yaşasın tam bağımsız ruh hastaları, kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar
sabahın 5inde aklına ne geldi acebaa
Ya ben ne yapayım 5ten beri ayaktayım. Elektrik gitmiş lojmanın kazan dairesi tam arkamızda o saatte jeneratör çalıştı durdu uyuyamadım hiçGün aymamiş ya sabahın köründe uyandıran eniste yapmışlar. Vicdansiz.Uykum vaarr
Kulak tıpası kesin çözümYa ben ne yapayım 5ten beri ayaktayım. Elektrik gitmiş lojmanın kazan dairesi tam arkamızda o saatte jeneratör çalıştı durdu uyuyamadım hiç
Tilki gibi kulaklara sahibim canım hiç işe yaramaz o bir keresinde saat pilini sökmüştümKulak tıpası kesin çözüm
Ben de saat sesinden nefret ederim. Kol saatimi değiştirdim bu sebepten, sessiz sessiz takılıyoruz şimdi :))Tilki gibi kulaklara sahibim canım hiç işe yaramaz o bir keresinde saat pilini sökmüştüm
Bu bilgiler için S shot kişisi bekleniyor ama anlaşılan hala hatunun üstünde Pireler uçuyor.Günaydın kızlar, mutlu, bol aktiviteli pazarlar.
Bu arada Marilyn ve Seph ban almış galiba siyasi bir konudan.
Nisan 28'de bitiyormuş cezaları, okudum geride kalan sayfaları.
Hangi ara olay çıktı nerede çıktı? :/
Baya bi kişi ban almış galiba...
Sephora burdan ban aldı sanırım
E burda kimsecikler yok, herkes pazar gezisi yapıyor galiba. Ben de bizimkileri piknik için ikna çabasına girdim baktım sonuç almıyorum BDVye sardım.
Çoğu zaten gececi bunların bi biz erkenciyizE burda kimsecikler yok, herkes pazar gezisi yapıyor galiba. Ben de bizimkileri piknik için ikna çabasına girdim baktım sonuç almıyorum BDVye sardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?