Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Köpek var bende.

Ya ben zaten çok uç şeyler olmadığı sürece kib yapmayı sevmiyorum çocukça geliyor

Aynen, bende 2 yada 3 kez kib yapmışımdır, onların 2sinde bende banlandım
Ama şu görmezden gelmek falan aşırı komik gelir..

Ben ikili tartışmaya girmektense kibleyip geçiyorum, eğer bir şey varsa zaten uyarı alınıyor. Kib butonu bence güzel, forumun belli kuralları var ve bu kurallara uyulmuyorsa ben direkt bildiriyorum.

Gözardı ettiğim tek bir üye var, inanılmaz sinirim bozuluyor mesajlarını gördüğünde zor tutuyorum kendimi. O yüzden gözardı ettim rahatladım.

Bazen diyorum Mune bıkıyor mu acaba benden
Yok inan bıkmıyorum, aksine KİB yaptığınızda bana o kadar yardımcı oluyorsunuz ki, özelden falanca topikte tartışma var diyenleri bile her tartışmalı yorumu bana tek tek kiblemesi için teşvik ediyorum.

KİB yapmayanlar var ama yapın lütfen çünkü ben her topiği her an takip edemem, arada tek yorum uyarı almasa özellikle pas geçtiğim düşünülebiliyor, gözüm kulağım olun lütfen

Herkesi kiblicim bundan sonra müdürüm munenin askerleriyiz

Peki

neden gitti aceba müdürüm yazışırken nasıl cımbızın el verdi banlamaya
Valla mecburum, kurallar başka, arkadaşlık başka, Allahtan marilyn Sep biliyorlar bu ayrımı da kafamı gözümü dağıtmıyorlar yoksa kazara yolda karşılaşsak kafa göz girişirler
Bir konuya girmişler, kendilerini tutamamışlar polemikten gitti epey bir üye, banlar bitince siper almam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…