Aynen, bende 2 yada 3 kez kib yapmışımdır, onların 2sinde bende banlandımYa ben zaten çok uç şeyler olmadığı sürece kib yapmayı sevmiyorum çocukça geliyor
Shot marilny ve sep gitmiş geneKöpek var bende.
Ya ben zaten çok uç şeyler olmadığı sürece kib yapmayı sevmiyorum çocukça geliyor
Aynen, bende 2 yada 3 kez kib yapmışımdır, onların 2sinde bende banlandım
Ama şu görmezden gelmek falan aşırı komik gelir..
Evet 28 nisanda geliyormuş ikisi de.Shot marilny ve sep gitmiş gene
İyi erkenmiş ben en son 10 gün banlanmıştım şimdi banlansam 12 gün olur heraşde banlanmamam lazımEvet 28 nisanda geliyormuş ikisi de.
İyi erkenmiş ben en son 10 gün banlanmıştım şimdi banlansam 12 gün olur heraşde banlanmamam lazım
İyi bari çok geç değilmiş :)Evet 28 nisanda geliyormuş ikisi de.
Durabilsem keşkeUslu dur, baktın ortam geriliyor kenardan kenardan uzaklaş
Durabilsem keşkehep banlarım geyikten nerdeyse 2li tartışma hiç yoktur
Özlerim vallaYaa müdürüm bulama1 2 gün olsa acımada en az 12 gün olur özlersin sonra beni
Özlerim vallaya marilyn'le de ne güzel konuşuyorduk özelden, küt diye gitti nedir bu kızların benden çektiği
Yok inan bıkmıyorum, aksine KİB yaptığınızda bana o kadar yardımcı oluyorsunuz ki, özelden falanca topikte tartışma var diyenleri bile her tartışmalı yorumu bana tek tek kiblemesi için teşvik ediyorum.Bazen diyorum Mune bıkıyor mu acaba benden
Herkesi kiblicim bundan sonra müdürüm munenin askerleriyizYok inan bıkmıyorum, aksine KİB yaptığınızda bana o kadar yardımcı oluyorsunuz ki, özelden falanca topikte tartışma var diyenleri bile her tartışmalı yorumu bana tek tek kiblemesi için teşvik ediyorum.
KİB yapmayanlar var ama yapın lütfen çünkü ben her topiği her an takip edemem, arada tek yorum uyarı almasa özellikle pas geçtiğim düşünülebiliyor, gözüm kulağım olun lütfen
PekiYok inan bıkmıyorum, aksine KİB yaptığınızda bana o kadar yardımcı oluyorsunuz ki, özelden falanca topikte tartışma var diyenleri bile her tartışmalı yorumu bana tek tek kiblemesi için teşvik ediyorum.
KİB yapmayanlar var ama yapın lütfen çünkü ben her topiği her an takip edemem, arada tek yorum uyarı almasa özellikle pas geçtiğim düşünülebiliyor, gözüm kulağım olun lütfen
Valla mecburum, kurallar başka, arkadaşlık başka, Allahtan marilyn Sep biliyorlar bu ayrımı da kafamı gözümü dağıtmıyorlarneden gitti aceba müdürüm yazışırken nasıl cımbızın el verdi banlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?