Gözünü erkek bürümüş bu kızınHayatın tehlikedeeeeeee
Ben bilmem liderim bilir.Tercihin hangi işkenceden yanaaaa
Son duanı etmeye başla sen. Tenhada kistircaz seni liderimle beraber.Ben de bekarım olm ne demek istiyorsun? Bibi'den sonra beni mi keseceksin?
Yetişin komşulaaar hayatıma kastediliyor burada!
He yaa hep benimkini bürümüş oluyor ama bulan sensin nedense.Gözünü erkek bürümüş bu kızın
Gözünü erkek bürümüş bu kızın
Ben bilmem liderim bilir.
Son duanı etmeye başla sen. Tenhada kistircaz seni liderimle beraber.
Şöbiyetlemi kandırcan beniMerhabaSobuyet va yen mi
Ben de canım bitanecik öğrencime gidiyorum.Neyse kızçeler ben kızımın çiğerini hazırlıyayım bağırıp geziyor evdegelirim gene
Senin öğrenci teoga hazırlanıyordu dimi :)Ben de canım bitanecik öğrencime gidiyorum.Cinayet falan işlemeden çıkarsam gelirim.
Evet bu hafta bitecek çok mutluyum.Senin öğrenci teoga hazırlanıyordu dimi :)
Ayy aynen bizim evdede var bitaneEvet bu hafta bitecek çok mutluyum.
Nasıl gidiyor çalışmalar? Bizim Bebe aşırı tembel ya olamaz böyle bir adam ödev yaptigi yok. Her hafta kavga kıyamet gidiyoruz.Ayy aynen bizim evdede var bitane
Valla bizde bu hafta saldık birazNasıl gidiyor çalışmalar? Bizim Bebe aşırı tembel ya olamaz böyle bir adam ödev yaptigi yok. Her hafta kavga kıyamet gidiyoruz.
Stokta çoh hoş beyaz şaraplarım varyaw bi online oluyorum 30 tane bildirim hangi birine geri dönem, yeşil peri olmak zor vallah, ama stoktan bi şişe ayırsanız döncem ben size söz
Stokta çoh hoş beyaz şaraplarım var
Elbet içecek birilerini bulurumhee kırmızı olmazsa dönebilir miyim bilemiyorum neyse sen soğutta geliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?