Ne gibi criminal faaliyetlerde buluniciiz??
Bili bilimikızımın adı bikerem bibi çok dikkatlisin maşallah tontonus
Yeeaa en sevdiğim. Çetemizin adı ne??Parnak izi kan işleri filan otopside yapacaz ona göre
Sitenin tek çete lideri benimdir biline,hatta ve hattta @office sorabilirsinkendiler, ben yokken mapıs damlarındayken bizzat çeteye göz kulak olurlar
Ayağınızı denk alın ona göreeeeeeeeeeeee
Önce beni at müdürüm valla billah özledimmmmmapıs damlarınııı
Çetemi ben çete kursam kursam libidolu çete kurarım libidosu düşükler gelmesin pls
Libidosu olup çift olacak yağusuhlu ve zengin bey bulamayanlar gelebilir mi?Çetemi ben çete kursam kursam libidolu çete kurarım libidosu düşükler gelmesin pls
Yeeaa en sevdiğim. Çetemizin adı ne??
Efenim saygilar
Çetemi ben çete kursam kursam libidolu çete kurarım libidosu düşükler gelmesin pls
Sanki az yanlış anlamışsın libidoyuBenim libom coq yuksek ,zaten gobek adim libolu nurLibom cok yuksek oldugundan cok guzel pasta borek yapiyom Hele bi de bi libolu borek yapiyom var yaa ... Yeme de yaninda yat
Seni gerçek marilyn monroe gibisindir sanmıştırlar,Onun hatırına çoktur.Kara kuru ,bodur,çirkin bir kız olduğunu bilseler takip etmezler.Deynep çıkışa gel çıkışa, benim de takipçim çok
Atara atar gidere gider mode on
Yağuşuklu zengin beyLibidosu olup çift olacak yağusuhlu ve zengin bey bulamayanlar gelebilir mi?
Sanki az yanlış anlamışsın libidoyu
Sirtimi iyi fircala ablam ,oralara elim yetismiyor
O zaman bi libido bi ay çöreği alayımOlsun.Bisey olmaz. İkisi de va bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?