- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Deynep çıkışa gel çıkışa, benim de takipçim çok
Atara atar gidere gider mode on
Seni gerçek marilyn monroe gibisindir sanmıştırlar,Onun hatırına çoktur.Kara kuru ,bodur,çirkin bir kız olduğunu bilseler takip etmezler..
Çekirdeği elinde ortam kızıştıran hatun kişi misyonunu mu üstlendin liderimAhaaaa kavgada denmezzz bunlarrrr
O zaman bi libido bi ay çöreği alayım
Ooo çilek libidoya libido katarTamamdir
Libidon cileklu olsun mu
Çekirdeği elinde ortam kızıştıran hatun kişi misyonunu mu üstlendin liderim
Çok ayıpça. Yoksaa sen gizli mason falan misin? Bize ne yapmak istiyorsun?Ooo çilek libidoya libido katarhemen konuyu nasılda 18+ ya doğru yönlendirdim ama bütün konularda aynısı oluyor
Yehuuu üpper korkunçlu çete olduk.Çekirdeğimide aldım çitleyim bakalım uzaktan izlerimm
İsim bulundu TESDERE ÇETESİ
Herkes savaşmasın sevişsin istiyorumÇok ayıpça. Yoksaa sen gizli mason falan misin? Bize ne yapmak istiyorsun?
Yehuuu üpper korkunçlu çete olduk.
Ilk kesecegimiz kişi şat kızı olsun mu abla?
Ayıplı şeylerle vakit harcayıp uyuyalim yani? Bizi ayakta uyutup soycek bu kadın yetişin komşulaaarrHerkes savaşmasın sevişsin istiyorum
Bibi ben seni etiketlerdim de baktım pek bir aile müessesesi, pek bir namıslı edepli gidiyor konuşma etiketlemedim. +18 olsa valla çağırırdımVay beni etiketlememişgelmezdim zaten sizin pis konunuza
Kesinliklen.Ortadan kalksın istiyon yaniiii
HahahahaBibi ben seni etiketlerdim de baktım pek bir aile müessesi, pek bir namıslı edepli gidiyor konuşma etiketlemedim. +18 olsa valla çağırırdım
Hahaha bilirsin ben hiç konuşmam o konularda, hiç sevmem, zinhar ağzıma bile almam!Hahahahaben gördüm ve olay değişti tabiki kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız hepinizin sonu böyle olacaka
Ben de bekarım olm ne demek istiyorsun? Bibi'den sonra beni mi keseceksin?
Yetişin komşulaaar hayatıma kastediliyor burada!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?