Maşallah Esra Erol tadında insanmışsın ne ararsan var
40 demeyeydin iyiydi.40 yaşında 180 boylarında.
Çok dolaşıyor yalnız.
Demedi deme.
Ay gece denameaver yaptı aynı şeyi. Alıntı yapıyorum sonuçta cümlenin aldığı nesne belli değil mi?
Bekar kıza söyledikleri şeye bak tövbe.
Temsil misal dediydimçok kırıldım şu an.
Beni benzettiğin insana.
Şurda sevaba girelim dedik.
Yoook kocişimi denizlere de göndermem ben dizimin dibinde otursun.
Sen seversin aslında tantan bi ayağı çukurda zengin aday
Ben öyle imalar yapmayı bilmem. Büyük olması gereken neymiş ki? Bak bilmiyorum. Saf ve temiz bir kız çocuğuna böyle ithamlarda bulunmayın rica ediyorum.Hayır sana katılmıyorum.
Alıntı yapmış olabilirsin ama neyseee
40 demeyeydin iyiydi.senden elim boş dönüyorum bebegim malesef.
Yok bu adayın ayağı daha sağlam basiyordur çukurda olsa alırdım.Sen seversin aslında tantan bi ayağı çukurda zengin aday
Gerci sen sevsen de ben seni bırakmam onlara. Bi tane hukukçu kızımız var onu da öyle herkese veremeyiz
Ben öyle imalar yapmayı bilmem. Büyük olması gereken neymiş ki? Bak bilmiyorum. Saf ve temiz bir kız çocuğuna böyle ithamlarda bulunmayın rica ediyorum.
Büyük ADAM ADAM. Kocayi komple büyük istiyorum ben. Parça parça ugraşamam öyle.büyük kulak olur, büyük göz olur, büyük ayak olur.
Yani nesne önemli.
Büyük ADAM ADAM. Kocayi komple büyük istiyorum ben. Parça parça ugraşamam öyle.
Bu insanlar harbi gerizekalı. Yolda yürüyorum ambulans çağırın diye bir ses geliyor ve metro çalışması var burda ciddi bir şey olabilir. Iki dürzü şakalaşıyormuş meğer. Korktum birine bişey oldu diye.
Büyük ADAM ADAM. Kocayi komple büyük istiyorum ben. Parça parça ugraşamam öyle.
Bu insanlar harbi gerizekalı. Yolda yürüyorum ambulans çağırın diye bir ses geliyor ve metro çalışması var burda ciddi bir şey olabilir. Iki dürzü şakalaşıyormuş meğer. Korktum birine bişey oldu diye.
Ayy cilveleşme aşamasında bir ilişki. Ee anlatsana kaç yaşında? napar ne eder? romantik mi ormantik mi? Aşk var mı aşk?ben de istiyorum ama olmuyor.
Şimdiki baya büyükte olacak mı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?