Oo parçalarda gözü yok komple büyük istiyor.Büyük ADAM ADAM. Kocayi komple büyük istiyorum ben. Parça parça ugraşamam öyle.
ben de istiyorum ama olmuyor.
Şimdiki baya büyükte olacak mı bakalım.
E orantısız mı olsunOo parçalarda gözü yok komple büyük istiyor.
Allah gözünü doyursun ne diyeyim.
İşini de biliyor bu kız.E orantısız mı olsun
Ayak ve burun gibi bazı uzuvlar.. neyse ben devam edemiyciimyani boy pos büyük anlamında dedim.
Ama tabi organlar da bununla orantılı mı bilemedim
Biri büyük olunca hepsi büyük oluyordu sanırım ama yanlış yönledirme olmasın şimdi. Siz yine ürünü satın almadan paketi açıp bi kontrol edinAyak ve burun gibi bazı uzuvlar.. neyse ben devam edemiyciim
Şirincik kardeşi de olsun da elti olalım. Olma mı?"Menünüz büyük seçim olsun mu?" ya bağlamışsıntantanis . Yanında 6 lı nugget da istiyo musun 3.99'a
Beni eltim şöyle yok eltim böyle diye bdv nin diline düşürmiceksen oluurŞirincik kardeşi de olsun da elti olalım. Olma mı?
Şaka mısın? Tabii ki düşürücem. Işın eğlencesi orda.Beni eltim şöyle eltom böyle diye bdv nin diline düşürmiceksen oluur
Ayak ve burun gibi bazı uzuvlar.. neyse ben devam edemiyciim
Ikinci gün oy tantim nerdesin gel elti olalım diyeceksin ama kabul etmiycem.
Biri büyük olunca hepsi büyük oluyordu sanırım ama yanlış yönledirme olmasın şimdi. Siz yine ürünü satın almadan paketi açıp bi kontrol edin
O bizim için geçerli akıllım erkeklerinki aç kapa paket.açılan paketi geri almıyorlarmış ama.
ayakla orantılıysa bittim o zaman.
O bizim için geçerli akıllım erkeklerinki aç kapa paket.
Hiç açılmamış gibi oluyormuş diyollaaben istemem öyle.
İlk açan ben oluciiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?