Ayol onu özellikle katmadım, başınız belaya girmesin diye. Konuşulmuyormuş ya bu konularBeni niye yazmadın oylamaya katılın dedi diye casper mıyım senin için zalım kadın.
Ay ne kadar düşünceli bir hatunAyol onu özellikle katmadım, başınız belaya girmesin diye. Konuşulmuyormuş ya bu konularO yüzden bahsetmedim hiç.
Oy kullanın diye link vermek caiz, kime oy vereceğini yazmak yassahAyol onu özellikle katmadım, başınız belaya girmesin diye. Konuşulmuyormuş ya bu konularO yüzden bahsetmedim hiç.
Bende öyle biliyorum da deynep yazmış topiklerde konuşmak bile yasak diye.Oy kullanın diye link vermek caiz, kime oy vereceğini yazmak yassah
MuhtemelenBende öyle biliyorum da deynep yazmış topiklerde konuşmak bile yasak diye.
Korkutmak için de demiş olabilir beni kibleyip yarışmadan attırcaktı zaar
Casper gibi dolaşıyor buralardaysa selam olsunMuhtemelen
Yoksa oylamanın başladığını duyurmak yasak değil diye biliyorum :)
Yani ben sizi korumak için yazmadım ama günahımı aldın böyleAy ne kadar düşünceli bir hatun
Ne güzel hafiflemişsindirYani ben sizi korumak için yazmadım ama günahımı aldın böyle
Yanlış soru. Neyle yatıp neyle kalkıyorsunuz olacaktı. Elverişli tüm cihazlar eşliğinde kk ile yatıp kalkıyoruz.
Oo yeni bekarlar dediii.KK'yla yatıp KK'yla kalktığınız kesin :))
Bu arada ben de bekarım ama listeye girmek istemiyorum. Pastadaki payı azaltmayayım.
Siz bir paylaşımı yapın kalırsa ben şeeyaparım.
Bu arada biz de elimizdeki bekarları piyasaya sürebiliyor muyuz?
Genelde 1 gibi yatıyorum ben.Ne güzel hafiflemişsindir
Ya ben seni anlayamadım 2-3 de yatıp böyle nasıl kalkıyorsun? Çalışıyorsun diye mi? Ee öyleyse okadar az uykuyla nasıl işe gidiyorsun?
Vay ben öleyim.
Ah en sevdiğim! Bekar verip karşılık istemeyen başka bir bekar!KK'yla yatıp KK'yla kalktığınız kesin :))
Bu arada ben de bekarım ama listeye girmek istemiyorum. Pastadaki payı azaltmayayım.
Siz bir paylaşımı yapın kalırsa ben şeeyaparım.
Bu arada biz de elimizdeki bekarları piyasaya sürebiliyor muyuz?
Az uyku yetiyor demekki.Genelde 1 gibi yatıyorum ben.
Ah en sevdiğim! Bekar verip karşılık istemeyen başka bir bekar!
Oo yeni bekarlar dediii.
Hemen yaş boy renk bilgilerini alalım.
Kızlaarr??
Bu arada isterseniz listeye 6. Sıradan dahil olabilirsiniz. :))
Genelde 1 gibi yatıyorum ben.
Ah en sevdiğim! Bekar verip karşılık istemeyen başka bir bekar!
26lık olan ucundan kurtarıyor beni. Onunla ilgili detayları alabilir miyim?Sağol tatlım ben birisini tanımaya çalışıyorum.İnişli çıkışlı bir tanıma evresi.
Bekar arkadaşlarımı söyleyeyim size.
1 tane mak. mühendisi, 1 tane coğrafya öğretmeni, 1 tane kamucu var elimde şu an
Yaşları 24-26 arası.Çok kafa çocuklardır.
26lık olan ucundan kurtarıyor beni. Onunla ilgili detayları alabilir miyim?
Hmm bu olabilir. İl neresiydi?Makine müh. o 178 -180 arası bir şey.Renkli gözlü.
Sessiz sakindir kendileri.
Durur durur bir espri patlatır yarılırsın gülmekten.
@bibibella bizi genç kocanın faydaları hakkında bilgilendirdi. Ancak naçizane tavsiyemtantanis ve ladyamore 'un genç koca konusunu ertelemeleri zira onların genç kocası henüz lise öğrencisi olacağı için yasal konularda sıkıntı yaşanabilir.
Lise son sınıfa arabasıyla giden gencolar gördü bu gözler. Ehliyet alabilecek kadar büyüklerse sıkıntı yok, degillerse ı-ıh çıtır sevgili diye bizi öğütürler çıtır çıtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?