Çok eğlenceli olmaz mıydı?Hahahahahha sizi düşünemiyorum, sitede eltişimle kocişlerimizi alıp haftasonu dışarı çıktık derken
İkiniz aynı eve gelinkayınvalide ruhunu teslim eder
Etiketleme etiketleme
Niye beni çağırdın diye az geçmişe bakayım dedim ,anladım durumu
Çok eğlenceli olmaz mıydı?
Etiketleme etiketleme
Mune bunlara selam veren borçlu çıkıyorHahahahahha sizi düşünemiyorum, sitede eltişimle kocişlerimizi alıp haftasonu dışarı çıktık derken
İkiniz aynı eve gelinkayınvalide ruhunu teslim eder
Ambalajı bozmadan açarsan iade edebilirsin. 30 gün süresi var.
Yani bilmiyorum büyük olsun seneye de kullanırsın bence.
Ohoo öyle gelin bulsam kendime alırım benBir tanecik kızım var, oğlum olsaydı basardım bağrıma sizi yalnız madem anneciğim diyeceksiniz, tatlış gelin olmak için azimlisiniz, kayınvalideniz benden biraz daha büyük olacağından bir kayınvalide ne bekler yazayım, bir kere diz altı kalem etek giyeceksiniz, evinin hanımı, çocuklarının anası bir gelin yırtık pantolon giymez, hamur açabiliyor musunuz siz kayınvalideye misafir geldiğinde en az 10 çeşit kek, börek, kısır, salata yapmanız lazım, tüm hizmeti yapıp peki anneciğiiiiimmmm diyeceksiniz oğlanın parasını yiyip kaşık düşmanlığı yapmak yok, kadın dediğin kazağı elinde örer, kocasının gömleğinin yakası yıprandı mı ters yüz eder, tutumlu olur
Sizin için evet ama kayınvalideyi bilemiyorum kayınvalide bir bakacak sırtında çantası gelin çıkıyor, gelin nereye gidiyorsun demeye korkar çünkü bizim gelin shot soluğu Macaristan'da alabilir
Ben daha 2. satırda yırtık kottan elendim. Evde kalıcam galibaBir tanecik kızım var, oğlum olsaydı basardım bağrıma sizi yalnız madem anneciğim diyeceksiniz, tatlış gelin olmak için azimlisiniz, kayınvalideniz benden biraz daha büyük olacağından bir kayınvalide ne bekler yazayım, bir kere diz altı kalem etek giyeceksiniz, evinin hanımı, çocuklarının anası bir gelin yırtık pantolon giymez, hamur açabiliyor musunuz siz kayınvalideye misafir geldiğinde en az 10 çeşit kek, börek, kısır, salata yapmanız lazım, tüm hizmeti yapıp peki anneciğiiiiimmmm diyeceksiniz oğlanın parasını yiyip kaşık düşmanlığı yapmak yok, kadın dediğin kazağı elinde örer, kocasının gömleğinin yakası yıprandı mı ters yüz eder, tutumlu olur
Sizin için evet ama kayınvalideyi bilemiyorum kayınvalide bir bakacak sırtında çantası gelin çıkıyor, gelin nereye gidiyorsun demeye korkar çünkü bizim gelin shot soluğu Macaristan'da alabilir
Mune bunlara selam veren borçlu çıkıyor
Etrafında bulunan tüm 20-30 yaş bekar erkeklerin seceresini istiyorlar
Ne var, çok mu zor bir şey istedik?Mune bunlara selam veren borçlu çıkıyor
Etrafında bulunan tüm 20-30 yaş bekar erkeklerin seceresini istiyorlar
Hor kullanma ama, idareli olAmbalaj bozulmadan nasıl kontrol edebilirim ki?
Şeyyapamadım.
Büyük olursa sadece seneye değil senelerce kullanabilirim bence.
Yavrum ben burnuna halka takan, 6 tane dövmesi olan "ideal" gelin adayıyımBen daha 2. satırda yırtık kottan elendim. Evde kalıcam galibaBasen var bende kalem etekler güzel durmuyor ablacığım, bi kolaylık yapsanız
Kızlarımıza uygun bekar olsa hemen vereceğim adreslerini ama yok, 2 tane bekar var tanıdığım onlarda pinti, pintilikten evlenmediler zaten, para harcamaya ödleri patlıyor, ölüp gidecekler para harcamamak uğruna
Hee adamların malını mülkünü çatır çutur yer o.
Ohoo öyle gelin bulsam kendime alırım ben
Hamur açma konusunda iddialıyım ama, evde hamur açıp makarna bile yapıyorum ben
Eltişimladyamore umla tin tin gezeriz biz.
Ben daha 2. satırda yırtık kottan elendim. Evde kalıcam galibaBasen var bende kalem etekler güzel durmuyor ablacığım, bi kolaylık yapsanız
Geçen beyim telefonda arkadaşıyla konuştu.Kapattıktan sonra medeni halini sordum hala bekar dedi.Kaç yaşında diye sordum.Söylediği yaş size büyük kaçtı.Ne var, çok mu zor bir şey istedik?
30'u da 35 yapabiliriz bence, bana uyar
Hor kullanma ama, idareli ol
Azcık kullanma payı olsun.Bu yoklukta iyidirHee adamların malını mülkünü çatır çutur yer o.
Ama o 70 yaş üstü istiyor.
Ne var, çok mu zor bir şey istedik?
30'u da 35 yapabiliriz bence, bana uyar
Hor kullanma ama, idareli ol
Olsun biz de seninle dünya mutfagından lezzetler sunarız kocişlerimize, öyle kapatırız arayı. Hamur işini bana da öğret ravioli yaparız. Yılların mastercehf izleyicisiyim, egitimimi Gordon Ramsey'den aldım. Kendime güveniyorum bu konudaYavrum ben burnuna halka takan, 6 tane dövmesi olan "ideal" gelin adayıyım
Yemeği bırak, kırmızı gecelikle işi hallederiz bizOlsun biz de seninle dünya mutfagından lezzetler sunarız kocişlerimize, öyle kapatırız arayı. Hamur işini bana da öğret ravioli yaparız. Yılların mastercehf izleyicisiyim, egitimimi Gordon Ramsey'den aldım. Kendime güveniyorum bu konuda
Ya da toptan boşver yemeği, sabahtan süslenip püslenip eltiş eltiş gezeriz. Eller kollar dolu eve geliriz. Kocişlerin işi ne, gül gibi karılarını eşşek değiller ya bi yemeğe çıkarsınlar artık.
Mune anneciğim sen okuma buraları, gözünü kapa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?