Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bir tanecik kızım var, oğlum olsaydı basardım bağrıma sizi yalnız madem anneciğim diyeceksiniz, tatlış gelin olmak için azimlisiniz, kayınvalideniz benden biraz daha büyük olacağından bir kayınvalide ne bekler yazayım, bir kere diz altı kalem etek giyeceksiniz, evinin hanımı, çocuklarının anası bir gelin yırtık pantolon giymez, hamur açabiliyor musunuz sizkayınvalideye misafir geldiğinde en az 10 çeşit kek, börek, kısır, salata yapmanız lazım, tüm hizmeti yapıp peki anneciğiiiiimmmm diyeceksiniz oğlanın parasını yiyip kaşık düşmanlığı yapmak yok, kadın dediğin kazağı elinde örer, kocasının gömleğinin yakası yıprandı mı ters yüz eder, tutumlu olur

Çok eğlenceli olmaz mıydı?

Etiketleme etiketleme

Sizin için evet ama kayınvalideyi bilemiyorumkayınvalide bir bakacak sırtında çantası gelin çıkıyor, gelin nereye gidiyorsun demeye korkar çünkü bizim gelin shot soluğu Macaristan'da alabilir

Hahahahahha sizi düşünemiyorum, sitede eltişimle kocişlerimizi alıp haftasonu dışarı çıktık derken
İkiniz aynı eve gelin kayınvalide ruhunu teslim eder
Mune bunlara selam veren borçlu çıkıyor
Etrafında bulunan tüm 20-30 yaş bekar erkeklerin seceresini istiyorlar

Ohoo öyle gelin bulsam kendime alırım ben

Hamur açma konusunda iddialıyım ama, evde hamur açıp makarna bile yapıyorum ben

Eltişim ladyamore umla tin tin gezeriz biz.

Ben daha 2. satırda yırtık kottan elendim. Evde kalıcam galiba Basen var bende kalem etekler güzel durmuyor ablacığım, bi kolaylık yapsanız

Kızlarımıza uygun bekar olsa hemen vereceğim adreslerini ama yok, 2 tane bekar var tanıdığım onlarda pinti, pintilikten evlenmediler zaten, para harcamaya ödleri patlıyor, ölüp gidecekler para harcamamak uğruna

Ne var, çok mu zor bir şey istedik?
30'u da 35 yapabiliriz bence, bana uyar

Ambalaj bozulmadan nasıl kontrol edebilirim ki?
Şeyyapamadım.
Büyük olursa sadece seneye değil senelerce kullanabilirim bence.
Hor kullanma ama, idareli ol

tantanis bi ayağı çukurda zengin koca arıyor o ilgilenebilir belki

Müdürüm ,eğer gıcık kaptığın bekar biri varsa S shot u tavsiye edebilirsin.

Ohoo öyle gelin bulsam kendime alırım ben

Hamur açma konusunda iddialıyım ama, evde hamur açıp makarna bile yapıyorum ben

Eltişim ladyamore umla tin tin gezeriz biz.

Ben daha 2. satırda yırtık kottan elendim. Evde kalıcam galiba Basen var bende kalem etekler güzel durmuyor ablacığım, bi kolaylık yapsanız

Siz kesinlikle aynı eve gelin gidin shot hamur açıyormuş, kayınvalideye mantı yapar gözünü boyar, sende yırtık kotları tutumlu bir ev kızıyım, aldığım bir kıyafeti en az 10 yıl giyiyorum deyip kotlarına kılıf uydurursun

Yırtık kot deyince aklıma geldi, yırtık kotu da çok severim hala giyerim, yeni evliyim yırtık kot giyip çıktım, kayınvalidem birşey diyemez de çevreden bir tanıdık kızım etek giy, evlisin evli olduğun anlaşılsın, hanım hanımcık olursun demişti sonra eşimi de yırtık kotla görünce sustu

Ne var, çok mu zor bir şey istedik?
30'u da 35 yapabiliriz bence, bana uyar

Hor kullanma ama, idareli ol
Geçen beyim telefonda arkadaşıyla konuştu.Kapattıktan sonra medeni halini sordum hala bekar dedi.Kaç yaşında diye sordum.Söylediği yaş size büyük kaçtı.
Yoksam hep aklımdasınız

Yavrum ben burnuna halka takan, 6 tane dövmesi olan "ideal" gelin adayıyım
Olsun biz de seninle dünya mutfagından lezzetler sunarız kocişlerimize, öyle kapatırız arayı. Hamur işini bana da öğret ravioli yaparız. Yılların mastercehf izleyicisiyim, egitimimi Gordon Ramsey'den aldım. Kendime güveniyorum bu konuda

Ya da toptan boşver yemeği, sabahtan süslenip püslenip eltiş eltiş gezeriz. Eller kollar dolu eve geliriz. Kocişlerin işi ne, gül gibi karılarını eşşek değiller ya bi yemeğe çıkarsınlar artık.

Mune anneciğim sen okuma buraları, gözünü kapa.

Yemeği bırak, kırmızı gecelikle işi hallederiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…