Sana kırmızı çok yakışıyor bebegimYemeği bırak, kırmızı gecelikle işi hallederiz biz
Ohoo öyle gelin bulsam kendime alırım ben
Hamur açma konusunda iddialıyım ama, evde hamur açıp makarna bile yapıyorum ben
Eltişimladyamore umla tin tin gezeriz biz.
Olsun biz de seninle dünya mutfagından lezzetler sunarız kocişlerimize, öyle kapatırız arayı. Hamur işini bana da öğret ravioli yaparız. Yılların mastercehf izleyicisiyim, egitimimi Gordon Ramsey'den aldım. Kendime güveniyorum bu konuda
Yapma bunu yapma bunu. Son ayakta yatmış at yarışı gibi o ne yaAslında arkadaşımın erkek kardeşi var, akademik kariyer sahibi olma yolunda hızla ilerleyen, yani Türkiyede az bulunan bir mesleğin seçkin adayı olmak yolunda.. 28 yaşlarında.. Ama sorun şu ki boydan kaybederBuradaki adayların boy ortalaması 1.72 Allah çocuğa zeka ve iyi olan her vasfı vermiş gibi görüyorum ama işte boy 170 bile yok
Seni kaçırmamak adına bu yaşımda oğlan doğurcamBence en uygun aday benim.
Su boregi yapabiliyorum.
Perdeleri parmak ucuma basip takabiliyorum.
En az 8 alisveris torbasi tasiyabiliyorum.
Degerlendirmeleri alalim.
Benim hamur açma becerilerim oklavayla "dürtme" seviyesinde cidden.Yalnız hamur açmanın da bazı kıstasları var, öyle oklavayı iki dürtüp, adı "hamur açtım" olmaz.
Kv, açtığınız hamurun arkasından tv izleyebilecek
yalnız ne kadar bekar ve uzun boylu kız varsa bu topiğe toplanmış.
Şu yazdığını görünce bizim kv ile muhabbet geldi aklımaYalnız hamur açmanın da bazı kıstasları var, öyle oklavayı iki dürtüp, adı "hamur açtım" olmaz.
Kv, açtığınız hamurun arkasından tv izleyebilecek
Aynen öyleYapma bunu yapma bunu. Son ayakta yatmış at yarışı gibi o ne ya
Seni kaçırmamak adına bu yaşımda oğlan doğurcam
Beklersin diğmiiiii
Aaaaa niye öyle diyorsunYapma bunu yapma bunu. Son ayakta yatmış at yarışı gibi o ne ya
Zaman kötü canım ya. 170 in üzerinde damat adayı yok piyasadaO özel güçten bende de var çok şahane bi güç evet :)
Kendinden uzun boylu bi kocacık almazsan, o özel gücünü kullanmaya devam edeceksin, aman dikkat
O bodur tavuklardan biri benimZaman kötü canım ya. 170 in üzerinde damat adayı yok piyasadayıllarca kandırdılar bizi uzun boy uzun bacak söyle güzel böyle hoş diye, bilemedik ki bodur tavuk her daim piliçmiş
marilyn monroe cuğum kendini godik olarak tanımlayan bekarlarımızdan ama o kader mahkumu şu an ne yazık ki.
Şu yazdığını görünce bizim kv ile muhabbet geldi aklıma
Bir gün mantı yapıyoruz, ben açarken tam yusyuvarlak olmamış( yuvarlak değil bak yusyuvarlak)
Bana niye bu yusyuvarlak değil, böyle hamur açılırmı, annen sana öğretmedi mi dediKendisi büyük kareler kesmiş kapatıyor, bende küçük kesmiştim, zaten makbulü küçüktür malumunuz, bunlar ne böyle minik minik dedi
Kayınpeder, mantı harika olmuş 2. tabak isteyince bizimki dururmu dakkasında daha hamuru yusyuvarlak açamıyor ama tadı iyi olmuş, deyince Kayınpeder valla hanım, ister yuvarlak ister kare, aha bak mantı böyle olur, küçük deyince kadın bana bir süre posta koyduBunlar tabi yeni evliyken oldu ..
Zaman kötü canım ya. 170 in üzerinde damat adayı yok piyasadayıllarca kandırdılar bizi uzun boy uzun bacak söyle güzel böyle hoş diye, bilemedik ki bodur tavuk her daim piliçmiş
160 boyum, şuanda 2.evliliğimZaman kötü canım ya. 170 in üzerinde damat adayı yok piyasadayıllarca kandırdılar bizi uzun boy uzun bacak söyle güzel böyle hoş diye, bilemedik ki bodur tavuk her daim piliçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?