Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Aslında arkadaşımın erkek kardeşi var, akademik kariyer sahibi olma yolunda hızla ilerleyen, yani Türkiyede az bulunan bir mesleğin seçkin adayı olmak yolunda.. 28 yaşlarında.. Ama sorun şu ki boydan kaybeder Buradaki adayların boy ortalaması 1.72 Allah çocuğa zeka ve iyi olan her vasfı vermiş gibi görüyorum ama işte boy 170 bile yok

Ohoo öyle gelin bulsam kendime alırım ben

Hamur açma konusunda iddialıyım ama, evde hamur açıp makarna bile yapıyorum ben

Eltişim ladyamore umla tin tin gezeriz biz.

Yalnız hamur açmanın da bazı kıstasları var, öyle oklavayı iki dürtüp, adı "hamur açtım" olmaz.
Kv, açtığınız hamurun arkasından tv izleyebilecek

Yapma bunu yapma bunu. Son ayakta yatmış at yarışı gibi o ne ya

Bence en uygun aday benim.
Su boregi yapabiliyorum.
Perdeleri parmak ucuma basip takabiliyorum.
En az 8 alisveris torbasi tasiyabiliyorum.
Degerlendirmeleri alalim.
Seni kaçırmamak adına bu yaşımda oğlan doğurcam
Beklersin diğmiiiii

Yalnız hamur açmanın da bazı kıstasları var, öyle oklavayı iki dürtüp, adı "hamur açtım" olmaz.
Benim hamur açma becerilerim oklavayla "dürtme" seviyesinde cidden. o işlere eltişim S shot bakıyo.

Benim özel gücüm sandalyesiz merdivensiz perde asabilmek

Şu yazdığını görünce bizim kv ile muhabbet geldi aklıma
Bir gün mantı yapıyoruz, ben açarken tam yusyuvarlak olmamış( yuvarlak değil bak yusyuvarlak )
Bana niye bu yusyuvarlak değil, böyle hamur açılırmı, annen sana öğretmedi mi dedi Kendisi büyük kareler kesmiş kapatıyor, bende küçük kesmiştim, zaten makbulü küçüktür malumunuz, bunlar ne böyle minik minik dedi
Kayınpeder, mantı harika olmuş 2. tabak isteyince bizimki dururmu dakkasında daha hamuru yusyuvarlak açamıyor ama tadı iyi olmuş, deyince Kayınpeder valla hanım, ister yuvarlak ister kare, aha bak mantı böyle olur, küçük deyince kadın bana bir süre posta koydu Bunlar tabi yeni evliyken oldu ..

Benim hamur açma becerilerim oklavayla "dürtme" seviyesinde cidden. o işlere eltişim S shot bakıyo.

Benim özel gücüm sandalyesiz merdivensiz perde asabilmek

O özel güçten bende de var çok şahane bi güç evet :)
Kendinden uzun boylu bi kocacık almazsan, o özel gücünü kullanmaya devam edeceksin, aman dikkat

Yapma bunu yapma bunu. Son ayakta yatmış at yarışı gibi o ne ya
Aaaaa niye öyle diyorsun nice ünlü erkekler hep sülün gibi kızlarla evlendi birde öyle düşünüp değerlendirmeye alın bu adayı, bak Serdar Ortaç'la karısının boy farkına, Emre Altuğ Çağla'da bir örnekti
Aday Serdar sen Chloe olmaz mı

O özel güçten bende de var çok şahane bi güç evet :)
Kendinden uzun boylu bi kocacık almazsan, o özel gücünü kullanmaya devam edeceksin, aman dikkat
Zaman kötü canım ya. 170 in üzerinde damat adayı yok piyasada yıllarca kandırdılar bizi uzun boy uzun bacak söyle güzel böyle hoş diye, bilemedik ki bodur tavuk her daim piliçmiş

Zaman kötü canım ya. 170 in üzerinde damat adayı yok piyasada yıllarca kandırdılar bizi uzun boy uzun bacak söyle güzel böyle hoş diye, bilemedik ki bodur tavuk her daim piliçmiş
O bodur tavuklardan biri benim bir buçuk metreyle istediğin boy aday bulabiliyorsun

Yazık kııızz

Benimki de laf,
Çok tanıdık gelmediğinden hamuru uzaktan oklavayla dürterim herhalde en fazla ben de

İyi de bizi 170 kurtarmaz ki.
En az 180 lazım.
Maşallah Türk ırkı da o kadar uzun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…