Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Zaman kötü canım ya. 170 in üzerinde damat adayı yok piyasada yıllarca kandırdılar bizi uzun boy uzun bacak söyle güzel böyle hoş diye, bilemedik ki bodur tavuk her daim piliçmiş

Kısanın yeri ayrı uzunun yeri ayrı.
Bi laf var da söylemüyüm ayıp, bekar kızlar var
Pilicini bilemem de, tavuk olduktan sonra suyuna kadar yolu var, pilav da pişer çorba da.

Sana kırmızı çok yakışıyor bebegim
Sen bi' de beni o kırmızılar olmadan gör. Vuhuuu

Yalnız hamur açmanın da bazı kıstasları var, öyle oklavayı iki dürtüp, adı "hamur açtım" olmaz.
Kv, açtığınız hamurun arkasından tv izleyebilecek
Ayol o hamuru ben sonra makarna veya ravioli yapıyorum, o kadar ince olmaz.

Kızlar sülün gibi boyla, 1,70 üstü eş bulamıyor, ben 1,50'yle 1,80'lik adam buldum
Aynen, 1.60 a 1.82 biz Yeni nesil kızların yolu açık olsun, Allah haklarında hayırlı ve güzel olanlarını versin.. Aslında mesele boy pos değil, doğru adamı, doğru insanı bulmak.. Kafalar ve kalpler uyumlu olursa, boy pos göze görülmez..

Önemli olan boyu değil neticede

Aynen öyle, bizimkisi latife, Allah hepsinin karşısına insan evladı, dürüst erkekler çıkartsın inşallah.
Bir erkeğin ruhu güzel olacak, adam gibi adam olacak, gerisinin çokta önemi kalmıyor o zaman.

Allah yuvanda huzur, mutluluğu daim etsin

Geleceğim böyle mi olsun abla

Gerçi laf aramızda ben bu adamla evlenirim bak. Ama serdar ı-ıı, o 1.90 olsa da olmaz

Eklentiler

• Tyrion-lannister-özgürdüsünce.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 54
Amin, çok teşekkür ederim Mune, cümlemizin inşallah..
Herkese hayırlıyı diliyorum..

Kısanın yeri ayrı uzunun yeri ayrı.
Bi laf var da söylemüyüm ayıp, bekar kızlar var
Pilicini bilemem de, tavuk olduktan sonra suyuna kadar yolu var, pilav da pişer çorba da.

Kadının uzunu soktakta makbuldür gibi bir şey mi?

1.82'lik adamı alsam ben de öyle derim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…