Kavgada söylenmez, böyle nispet yapılmaz bekarlara, atacaklar kendilerini şimdi160 boyum, şuanda 2.evliliğim
Bodur tavuk farkıKavgada söylenmez, böyle nispet yapılmaz bekarlara, atacaklar kendilerini şimdi
Zaman kötü canım ya. 170 in üzerinde damat adayı yok piyasadayıllarca kandırdılar bizi uzun boy uzun bacak söyle güzel böyle hoş diye, bilemedik ki bodur tavuk her daim piliçmiş
Bodur tavuk farkı
Sen bi' de beni o kırmızılar olmadan gör. VuhuuuSana kırmızı çok yakışıyor bebegim
Ayol o hamuru ben sonra makarna veya ravioli yapıyorum, o kadar ince olmaz.Yalnız hamur açmanın da bazı kıstasları var, öyle oklavayı iki dürtüp, adı "hamur açtım" olmaz.
Kv, açtığınız hamurun arkasından tv izleyebilecek
Aynen, 1.60 a 1.82 biz
Kızlar sülün gibi boyla, 1,70 üstü eş bulamıyor, ben 1,50'yle 1,80'lik adam buldum
Önemli olan boyu değil neticedeAynen, 1.60 a 1.82 bizYeni nesil kızların yolu açık olsun, Allah haklarında hayırlı ve güzel olanlarını versin.. Aslında mesele boy pos değil, doğru adamı, doğru insanı bulmak.. Kafalar ve kalpler uyumlu olursa, boy pos göze görülmez..
Aynen öyle, bizimkisi latife, Allah hepsinin karşısına insan evladı, dürüst erkekler çıkartsın inşallah.Aynen, 1.60 a 1.82 bizYeni nesil kızların yolu açık olsun, Allah haklarında hayırlı ve güzel olanlarını versin.. Aslında mesele boy pos değil, doğru adamı, doğru insanı bulmak.. Kafalar ve kalpler uyumlu olursa, boy pos göze görülmez..
Geleceğim böyle mi olsun ablaAaaaa niye öyle diyorsunnice ünlü erkekler hep sülün gibi kızlarla evlendi birde öyle düşünüp değerlendirmeye alın bu adayı, bak Serdar Ortaç'la karısının boy farkına, Emre Altuğ Çağla'da bir örnekti
Aday Serdar sen Chloe olmaz mı
Amin, çok teşekkür ederim Mune, cümlemizin inşallah..Aynen öyle, bizimkisi latife, Allah hepsinin karşısına insan evladı, dürüst erkekler çıkartsın inşallah.
Bir erkeğin ruhu güzel olacak, adam gibi adam olacak, gerisinin çokta önemi kalmıyor o zaman.
Allah yuvanda huzur, mutluluğu daim etsin
Yess. Minnak demek, minyon demek. Totosu yere yakın demek bile olabilirGodik ne kız?
Kısa mı?
160 boyum, şuanda 2.evliliğim
Kısanın yeri ayrı uzunun yeri ayrı.
Bi laf var da söylemüyüm ayıp, bekar kızlar var
Pilicini bilemem de, tavuk olduktan sonra suyuna kadar yolu var, pilav da pişer çorba da.
Aynen, 1.60 a 1.82 bizYeni nesil kızların yolu açık olsun, Allah haklarında hayırlı ve güzel olanlarını versin.. Aslında mesele boy pos değil, doğru adamı, doğru insanı bulmak.. Kafalar ve kalpler uyumlu olursa, boy pos göze görülmez..
Yetişin dostlar suyuma da pilav pişireceklerKısanın yeri ayrı uzunun yeri ayrı.
Bi laf var da söylemüyüm ayıp, bekar kızlar var
Pilicini bilemem de, tavuk olduktan sonra suyuna kadar yolu var, pilav da pişer çorba da.
Önemli olan boyu değil neticede
Bu işin sırrı nedir bilinmeyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?