Benim annem hep üçgen yaparYalnız şöbiyet tepesinden toplanırmış, öyle demişti annesi baklavacı arkadaş..
İyi taktım buna hee
Ev tipi öyle olur zatenBenim annem hep üçgen yapar
Tam o durumdayım suanVizonteledeki sahne geldi gözümün önüne "bu gözlükler dededen yadigar inşallah benden sonra oğlum kullanacak "
Doktor gönül gözüyle bakmış sanaTam o durumdayım suan
Gözlük eski değil aslında ama saf doktor numaran düşmüş diye camları değiştirdi ama düşmemiş meğer.
Nuryolu nu görünce akla ister istemez tatlı geliyorYa siz burda tatlı tatlı diyip duruyorsunuz ama yapabilen var becerip yapamayan var ayıp oluyor yanii. Bari bi tepsicik bize de gönderin.
Ben anlamam toplaşıp yapın tatlımı. Limonata da iyi gelir eliniz değmişken.Nuryolu nu görünce akla ister istemez tatlı geliyor
Yok ayol niye kızayım? Herifin var gecelik de giyersin cıbıl da gezersin.Ben geceliğe karşıyım en sevdiğim cıbılbenim fanteziler kk ya fazla
Yok ayol niye kızayım? Herifin var gecelik de giyersin cıbıl da gezersin.
Bak bana turuncu penye pijamalarımla takılıyorum
Yoksa ben bilmez miydim gecelik çıkartmayı, pardon, giymeyi
Gel gel flört benim işim bebişimLan saat 9 benim bey koltukta sızdı. Kime gecelik giyeyim nerelere gideyim... Bekar takiliyom bu akşam sizinle flört etcem.
Seninki yine gözünün önünde benim ki evde bile değilLan saat 9 benim bey koltukta sızdı. Kime gecelik giyeyim nerelere gideyim... Bekar takiliyom bu akşam sizinle flört etcem.
Aa nasıl güvenip bırakıyorsun çok tehlikeli eve gelince bi durum kontrol şart.Seninki yine gözünün önünde benim ki evde bile değil
Ben gidiyom BDV ye konu açmaya
Hii beyin bu saatte evde değil mi? Sensiz dışarıda mı? Nasıl izin verirsin ya?Seninki yine gözünün önünde benim ki evde bile değil
Öyle yapıcam ilk işim telefonunu kurcalamakAa nasıl güvenip bırakıyorsun çok tehlikeli eve gelince bi durum kontrol şart.
in vino veritas seninki de gündüz ne yapmış da 9da Uyuyakalacak kadar yorulmuş?
Bilemedimmm
Flortoz Shot...Gel gel flört benim işim bebişim
Seninki yine gözünün önünde benim ki evde bile değil
Aa nasıl güvenip bırakıyorsun çok tehlikeli eve gelince bi durum kontrol şart.
in vino veritas seninki de gündüz ne yapmış da 9da Uyuyakalacak kadar yorulmuş?
Bilemedimmm
Erim evde yok keyfim beyde yokHii beyin bu saatte evde değil mi? Sensiz dışarıda mı? Nasıl izin verirsin ya?
Ne kadan şanslısın aldatıyo ama evinde sızıyoFlortoz Shot...
Ayy ne fena. Biz birbirimizin kicinin dibinden ayrilmayiz. Her şeyi birlikte yaparız.
Neye enerji harcadı bilmiyorum artık. Kesin aldatıyor.
Ne rahat kadınsin sen böyle git bdvde iki taş ye de kendine gel.Flortoz Shot...
Ayy ne fena. Biz birbirimizin kicinin dibinden ayrilmayiz. Her şeyi birlikte yaparız.
Neye enerji harcadı bilmiyorum artık. Kesin aldatıyor.
Ne kadan şanslısın aldatıyo ama evinde sızıyo
Benimki allah vere nerde
Ne rahat kadınsin sen böyle git bdvde iki taş ye de kendine gel.
Kadın hisseder kardeş.Öyle yapıcam ilk işim telefonunu kurcalamak
Normalde yapmam ama şeytan dürtebilir yada duruma göre içime doğabilir
Flört bizim işimiz.Flortoz Shot...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?