Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yalnız şöbiyet tepesinden toplanırmış, öyle demişti annesi baklavacı arkadaş..
İyi taktım buna hee
Bence senin şöbiyette, beninin ki de süper.. Bayıldım..

O arkadasin annesi paklavacimiymis Valla muhabbet beni baydi ,ev baklavasi da sobiyeti de kabarik olur arkadas 2+2=4
Yillardir tatli yaparim , puf noktalari v.s Fatih Gulluoglu onayli
Senin dadlu sahane gorunuyor zaten canim ,hic denemedim cikolatali ,ins bi dahaki baklavam cikolatali olcak

Ne memesi yav, bilmiyom ben öyle bişi

Ellerine sağlık canım, şöbiyete bayılırım paklavacıın kızı yüzünden ben sanırım gerdim yemek topiğini galiba, eski hareketlilik yok,
Çikolatalı cidden süper, ben pek baklava sevmem, tatlı falanda sık yapmam kilo yapmasın diye, ama gerçekten lezzet olarak süper

Ne memesi yav, bilmiyom ben öyle bişi

Bi arkadas vardi ,memeler konusunda engin bilgilere sahip ,uzman memelog ,memeci basi ve ucan kacan tum memelilerin genel kordinatoru gibi dolaniyordu kk da... Ne ters bi uyeydi ,polemige bile memeleriyle giriyordu İsmi lazimm degill

Tesekkurler canimcim
Aslinda sen.germedin... Hepimiz accuk zivanadan ciktik paklavacinin kizi yuzunden Bosver , arada olur oyle
Mutlaka deniycem canim , senin de ellerine saglik

Dersanede bir kız arkadaşım vardı.Hiç yoktu göğüsleri.Erkek arkadaşın teki demişti ki " Evlendiğin zaman kocana söyle sivilce sanıp sıkmasın"
Benim lise zamanında falan küçüktü bayağı. Hep zaten silikon taktıracağım diye gezinirdim. Üniversitede bir coştular

Yokluğu bildiğim için şükrediyorum şu anda. Şimdi de biraz iriler ama olsun, bebeklerim onlar benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…