Yalnız şöbiyet tepesinden toplanırmış, öyle demişti annesi baklavacı arkadaş..
İyi taktım buna hee
Bence senin şöbiyette, beninin ki de süper.. Bayıldım..
Ne memesi yav, bilmiyom ben öyle bişiHmm bi üye vardı onla karıştırdım hatta bi ara avatarında memelerini ağzına sokmaya uğraşan bi kadın fotosu vardımarilyn monroe du sanırım..
Düğünde halay çekmeyi unutmayın mutluluğun formülü canım bak biz çekmedik yuvam dağılıyor
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..20 yıla az kaldı az daha sıkıcam dişimi artık
Amin canım hepimizinAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..
Niye ? Senin anatomin bizden farklımıNe memesi yav, bilmiyom ben öyle bişi
Heee irkekim benNiye ? Senin anatomin bizden farklımı
Hiii erkek üye var kızlar kaçıınnNiye ? Senin anatomin bizden farklımı
40 a az kaldı hee 40 mesaj sonunda emellerine ulaşabilirsinSeviyor musun?
Canım bence boşan
Obamanın hatuna tarifinide vereydin
Ellerine sağlık canım, şöbiyete bayılırımO arkadasin annesi paklavacimiymisValla muhabbet beni baydi ,ev baklavasi da sobiyeti de kabarik olur arkadas 2+2=4
Yillardir tatli yaparim , puf noktalari v.s Fatih Gulluoglu onayli
Senin dadlu sahane gorunuyor zaten canim ,hic denemedim cikolatali ,ins bi dahaki baklavam cikolatali olcak
Marilyn Monroe nin (gerçeğinin) 6 şar ayak parmağı varmıştı, öyle bir şey okumuştumNiye ? Senin anatomin bizden farklımı
Marilyn Monroe nin (gerçeğinin) 6 şar ayak parmağı varmıştı, öyle bir şey okumuştum
Evet, şimdi baktım, sol ayağında 6.cı parmak varmışSanırım bende okumuştum biryerde geçmiş zaman :)
Dersanede bir kız arkadaşım vardı.Hiç yoktu göğüsleri.Erkek arkadaşın teki demişti ki " Evlendiğin zaman kocana söyle sivilce sanıp sıkmasın"
Ne memesi yav, bilmiyom ben öyle bişi
O efsane.Marilyn Monroe nin (gerçeğinin) 6 şar ayak parmağı varmıştı, öyle bir şey okumuştum
Bence de
Ellerine sağlık canım, şöbiyete bayılırımpaklavacıın kızı yüzünden ben sanırım gerdim yemek topiğini galiba, eski hareketlilik yok,
Çikolatalı cidden süper, ben pek baklava sevmem, tatlı falanda sık yapmam kilo yapmasın diye, ama gerçekten lezzet olarak süper
Benim lise zamanında falan küçüktü bayağı. Hep zaten silikon taktıracağım diye gezinirdim. Üniversitede bir coştularDersanede bir kız arkadaşım vardı.Hiç yoktu göğüsleri.Erkek arkadaşın teki demişti ki " Evlendiğin zaman kocana söyle sivilce sanıp sıkmasın"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?