Kıyafeti kokla, üzerinde saç varmı bak, sonrada yakasında ruj varmıi onada bak, aman bizi habersiz bırakma yaz canım, tamammı, üzülme, belkim sadece arkadaşıdır, ruj da belki yanından geçen kadının ağzı değmiştirÖyle yapıcam ilk işim telefonunu kurcalamak
Normalde yapmam ama şeytan dürtebilir yada duruma göre içime doğabilir
İçime su serptinHeralde akıllım dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyor.
Erkeğimin elinin kiri taam mı.. Sen ne anlarsın kocasız..
Şimdiden aydınlanma yaşamaya başladımKadın hisseder kardeş.
Flört bizim işimiz.
Devamını getiremiyoruz sadece
Kıyafeti kokla, üzerinde saç varmı bak, sonrada yakasında ruj varmıi onada bak, aman bizi habersiz bırakma yaz canım, tamammı, üzülme, belkim sadece arkadaşıdır, ruj da belki yanından geçen kadının ağzı değmiştir
(Bdv deki pozitif yaklaşım örnekleri)
Canım ben hala beyaz atlı prensimi bekliyorum. Çeyizim her şeyim hazır. Mesela cuma günü biriyle tanıştım, şimdiden düğün salonumuzu tuttum.Şimdiden aydınlanma yaşamaya başladım
Sen kaçıncı kocayı postalamıştın
Lotodan ikramiye bekliyorum çıksın ilk işim bu olucakCanım bence boşan
Hmm bi üye vardı onla karıştırdım hatta bi ara avatarında memelerini ağzına sokmaya uğraşan bi kadın fotosu vardıCanım ben hala beyaz atlı prensimi bekliyorum. Çeyizim her şeyim hazır. Mesela cuma günü biriyle tanıştım, şimdiden düğün salonumuzu tuttum.
Ama kadın hisseder canım.
Yapma, bir şans daha ver, belli ki seviyorLotodan ikramiye bekliyorum çıksın ilk işim bu olucak
Bilemiyorum artık seven insan her hafta çiçek alırmı kardeş kesin bisey varYapma, bir şans daha ver, belli ki seviyor
Ya bi ara kocam bana çiçek almıyor sürekli güzel söz söylemiyor diye ciddili boşanmak isteyen biri vardıBilemiyorum artık seven insan her hafta çiçek alırmı kardeş kesin bisey var
Bilemiyorum artık seven insan her hafta çiçek alırmı kardeş kesin bisey var
Kaynanamgillerle görümcemgilleri arıyacam
Seven adam biraz hırpalar, kıskanır yani
Seven adam biraz hırpalar, kıskanır yani
Ay şaka maka töbe de NameKaynanamgillerle görümcemgilleri arıyacam
Çiçek mi alıyor?Bilemiyorum artık seven insan her hafta çiçek alırmı kardeş kesin bisey var
Hehe aynenAy şaka maka töbe de Name
Evlerden uzak..
Eşinin şakadan bile günahını alıyoruz şuan
20 yıla az kaldı az daha sıkıcam dişimi artıkÇiçek mi alıyor?
Canım eşin kesin bir şey karıştırıyor, bence boşan.
Seviyor musun?Hehe aynen
Seviyorum beyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?