Yalnız KK ne üye olduğumdan beri çok garip troller gördük, bu da öyle bir şey olabilir. Çünkü yeni üye ve ad soyad gibi nikler genelde öyle çıkıyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...mek-istiyor-kizlar-acil.922740/#post-46213476
Okuyunda ibret alın ne kocalar var
Ama tabii son dersi de yapmış olduğum için aşırı sevinçliyim.
300 liranın üstünemi yattılar ?Öğrencinin babasını öldürmek istiyorum aslında. 1300 tl borçları vardı eşinin de kabul ettiği. Hayır 500 lira var kapattık bugün dedi. Ben açıklayınca da aslında öyle değil ama 1000 lira olsun madem dedi şok oldum yalancı çıkardı beni resmen.
Iyilik yaramıyor bu insanlara.
Neyse bununla geçmiş olsun diyelim.Çok zoruma gitti yaptıkları gerçekten. Sanki ben dolandırıcıyım gibi davrandı. Karısına da üzüldüm manyak kocasıyla aramda kaldı.
Bir dahaki sefere peşin anlaş.Çok zoruma gitti yaptıkları gerçekten. Sanki ben dolandırıcıyım gibi davrandı. Karısına da üzüldüm manyak kocasıyla aramda kaldı.
Neyse bununla geçmiş olsun diyelim.
Birdaha çok yakın kişilere özel ders ver bence.
Buna da şükür diyemiyorum gerçekten çok zoruma gitti. Adam kabul etmiyor ki borcunu tanıdığa güveneyim. Borcunu benim 300 liramla kapatacak sanki.Bir dahaki sefere peşin anlaş.
Tanıdık ayarladı alırım paramı diye güvenme.
300 lira az paramı
Ayy bide aynı mesajı 48590379 kişiye tek tek gönderiyorlarPrıfil mesajlarında sizde çok gülüyor musunuz? Herkes sevgi pıtırcığı
Ben onlara bakmayı bilmiyorum ya tanıdığim kisilere bakıyorum arada tek tek :))Prıfil mesajlarında sizde çok gülüyor musunuz? Herkes sevgi pıtırcığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?