Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Brunella
Balım şimdi eşimin siyah kumaş pantolonu var.
Ütülerken iyice düzlememe rağmen içindeki astarı tam düzelmiyor. Ütülerken parlama yapıp beyaz çizgi oluyor.
Tülbentte koydum genede aynı.
Var mı başka bir yöntemi

1. yöntem önce ters çevir, astarını ütüle,
2. yöntem, nemli olarak ütüle, yıkarken elma sirkesi veya yumuşatıcı koy durulama gözüne, makinadan çıkınca çırp, kurumadan ütüsünü yap
Ama her şekilde önce tersten ütüle
Nemli de ütülesen parlama yapan gabardin tarzı kumaşsa tülbent koy ve kızgın ütüle. Astarda dikkat et ütü yapışmasın, gerekirse astarı ütülerken ısıyı düşür

Süpersin tersten ütülemeyi deneyeceğim bakalım değişecek mi.
Teşekkür edeeim

Gadın didiğin böyle olur işte.
Ay okurken fenalık geldi

Bu benim iett şarkımdı üniveristenin ilk senesinde. Nostaji oldu resmen

Tam yollara yakışan bi şarkı, bi ara telefonumda zil sesi olarak da kullanıyordum

Ya bu tam bir Ortaçağ meyhane şarkısı. Gözümün önüne direkt geliyor böyle loş bir meyhane, uzun tahta masalar, tahtalar hafif kararmış, iri yarı bir sürü adam önlerinde kocaman bira kupaları, uzun etekli kızlar ellerinde dumanları tüten domuz butları, tavuklar taşıyor. Biri uzaktan başlıyor "a bear there was a bear, a bear" diye, tüm meyhane bira kupalarını masaya vura vura eşlik ediyor.

Gadın didiğin böyle olur işte.
Ay okurken fenalık geldi

Tam yollara yakışan bi şarkı, bi ara telefonumda zil sesi olarak da kullanıyordum
Sabah acayip kafa açar özellikle, bende öyle bi etkisi vardı yani. Bi şarkıları daha vardı hani, çok bilinenlerden, onu da severdim baya. Adı dilimin ucunda ama azmettim google lamadan kendi kendime hatırlıcam

Kesinlikle. Hani Yüzüklerin Efendisinde Gimli'yle Legolas'ın drinking game oynadıgı bi sahne var. Mekan gözümde tam orası.

Not: Lord of the Rings fanı oldugumu da böyle belli ederim işte. Ay Gimli kimmiş, Legolas kimlerdenmiş, yaş ortalaması düştü buraların diyen ablalarım olabilir ama seviyorum seveceğim efenim

Sabah acayip kafa açar özellikle, bende öyle bi etkisi vardı yani. Bi şarkıları daha vardı hani, çok bilinenlerden, onu da severdim baya. Adı dilimin ucunda ama azmettim google lamadan kendi kendime hatırlıcam

W ile başlıyor üç kelime, ha gayret :)

Kendimi buranın Burhan Altıntop un dişisi gibi görmeye başladım burada

Koltuk başlarına dantel sermiyorsan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…