TamamBenden ekstra söyle onlara benden galp galp galp
1. yöntem önce ters çevir, astarını ütüle,Brunella
Balım şimdi eşimin siyah kumaş pantolonu var.
Ütülerken iyice düzlememe rağmen içindeki astarı tam düzelmiyor. Ütülerken parlama yapıp beyaz çizgi oluyor.
Tülbentte koydum genede aynı.
Var mı başka bir yöntemi
Bu benim iett şarkımdı üniveristenin ilk senesinde. Nostaji oldu resmen
Süpersin tersten ütülemeyi deneyeceğim bakalım değişecek mi.1. yöntem önce ters çevir, astarını ütüle,
2. yöntem, nemli olarak ütüle, yıkarken elma sirkesi veya yumuşatıcı koy durulama gözüne, makinadan çıkınca çırp, kurumadan ütüsünü yap
Ama her şekilde önce tersten ütüle
Alıntıladığın mesaja ilave yapmıştım, yinede bir göz at canımSüpersin tersten ütülemeyi deneyeceğim bakalım değişecek mi.
Teşekkür edeeim
İspikçinaz
Şimdi gördüm canım tamamdır :)Alıntıladığın mesaja ilave yapmıştım, yinede bir göz at canım
Rica ederim
1. yöntem önce ters çevir, astarını ütüle,
2. yöntem, nemli olarak ütüle, yıkarken elma sirkesi veya yumuşatıcı koy durulama gözüne, makinadan çıkınca çırp, kurumadan ütüsünü yap
Ama her şekilde önce tersten ütüle
Bu benim iett şarkımdı üniveristenin ilk senesinde. Nostaji oldu resmen
Ya bu tam bir Ortaçağ meyhane şarkısı. Gözümün önüne direkt geliyor böyle loş bir meyhane, uzun tahta masalar, tahtalar hafif kararmış, iri yarı bir sürü adam önlerinde kocaman bira kupaları, uzun etekli kızlar ellerinde dumanları tüten domuz butları, tavuklar taşıyor. Biri uzaktan başlıyor "a bear there was a bear, a bear" diye, tüm meyhane bira kupalarını masaya vura vura eşlik ediyor.Akşam akşam Westeros rüzgarları estirdin bebegim
Ben buna hep benimkinin şarkısı olarak bakmıştım. Malum benimkinin şovalye ruhunun kabardığı ender anlardan biriydi.
Yalnız şimdi dinlerken fark ettim şarkı seninkilerin durumuna acayip uygun. The Hound and Sansa Stark deseler de olurmuş
Size böyle böyle diyorlar diyeyim mi?Kimbilir neler neler yazıyorsunuzİspikçinaz
Sabah acayip kafa açar özellikle, bende öyle bi etkisi vardı yani. Bi şarkıları daha vardı hani, çok bilinenlerden, onu da severdim baya. Adı dilimin ucunda ama azmettim google lamadan kendi kendime hatırlıcamGadın didiğin böyle olur işte.
Ay okurken fenalık geldi
Tam yollara yakışan bi şarkı, bi ara telefonumda zil sesi olarak da kullanıyordum
Kendimi buranın Burhan Altıntop un dişisi gibi görmeye başladım buradaGadın didiğin böyle olur işte.
Ay okurken fenalık geldi
De bakalımSize böyle böyle diyorlar diyeyim mi?Kimbilir neler neler yazıyorsunuzHer konunuza girmeme işpiklenecek malzeme görüyorum,boş zamanımda okusam iyi olacak? @tantanis nereden etiketledim diye kızma kendine.Ben Brunella i takip eder bulurdum sizi
Kesinlikle. Hani Yüzüklerin Efendisinde Gimli'yle Legolas'ın drinking game oynadıgı bi sahne var. Mekan gözümde tam orası.Ya bu tam bir Ortaçağ meyhane şarkısı. Gözümün önüne direkt geliyor böyle loş bir meyhane, uzun tahta masalar, tahtalar hafif kararmış, iri yarı bir sürü adam önlerinde kocaman bira kupaları, uzun etekli kızlar ellerinde dumanları tüten domuz butları, tavuklar taşıyor. Biri uzaktan başlıyor "a bear there was a bear, a bear" diye, tüm meyhane bira kupalarını masaya vura vura eşlik ediyor.
Sabah acayip kafa açar özellikle, bende öyle bi etkisi vardı yani. Bi şarkıları daha vardı hani, çok bilinenlerden, onu da severdim baya. Adı dilimin ucunda ama azmettim google lamadan kendi kendime hatırlıcam
Kendimi buranın Burhan Altıntop un dişisi gibi görmeye başladım burada
İşin aslı evde orta sehpada bile yok örtüW ile başlıyor üç kelime, ha gayret :)
Koltuk başlarına dantel sermiyorsan sorun yok
White, winter, snow whiteW ile başlıyor üç kelime, ha gayret :)
Koltuk başlarına dantel sermiyorsan sorun yok
Sana güllü süslü çorba yapsınSize böyle böyle diyorlar diyeyim mi?Kimbilir neler neler yazıyorsunuzHer konunuza girmeme işpiklenecek malzeme görüyorum,boş zamanımda okusam iyi olacak? @tantanis nereden etiketledim diye kızma kendine.Ben Brunella i takip eder bulurdum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?