Peşin anlaş bundan sonra napıcaksın artıkBuna da şükür diyemiyorum gerçekten çok zoruma gitti. Adam kabul etmiyor ki borcunu tanıdığa güveneyim. Borcunu benim 300 liramla kapatacak sanki.
Mesaj sayısı 1.000 beğeni sayısı 40.000 olan varAyy bide aynı mesajı 48590379 kişiye tek tek gönderiyorlar
Beğeni manyağı olmuşlar
Kırksekizmilyonbeşyüzdoksanbinüçyüzyetmişdokuz kişiye mi yolluyorlaarAyy bide aynı mesajı 48590379 kişiye tek tek gönderiyorlar
Beğeni manyağı olmuşlar
Çok sinir bozucu.. Sıkma canını boşver. O yaptığı terbiyesizlikten utansın dursun.Buna da şükür diyemiyorum gerçekten çok zoruma gitti. Adam kabul etmiyor ki borcunu tanıdığa güveneyim. Borcunu benim 300 liramla kapatacak sanki.
Onlar ne demek biriniz anlatınMesaj sayısı 1.000 beğeni sayısı 40.000 olan varniye profil mesajları mesaj sayısına eklenmiyor
HeeKırksekizmilyonbeşyüzdoksanbinüçyüzyetmişdokuz kişiye yolluyorlarKırksekizmilyonbeşyüzdoksanbinüçyüzyetmişdokuz kişiye mi yolluyorlaar
Kırksekizmilyonbeşyüzdoksanbinüçyüzyetmişdokuz kişiye mi yolluyorlaar
Boşver balımOnlar ne demek biriniz anlatınNe düz insanım ya yazıp çıkıyorum sadece.
Benim lanet üniversitemde dinlenme koltuğunda uyuyakalıp dersi kaçırmak dışında anım yok artık. Bitse de gitsek.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-anilarimizi-anlatalim.922892/#post-46217526
Hadi üniversite anılarınızı anlatın kelebekler
Kaçıncı sınıfsın,kaç yıl kaldı?Benim lanet üniversitemde dinlenme koltuğunda uyuyakalıp dersi kaçırmak dışında anım yok artık. Bitse de gitsek.
Ikinci Sınıftayım hazırlıkla birlikte üçüncü yıl bu. Bitmiyor yaniiKaçıncı sınıfsın,kaç yıl kaldı?
Ayy bide aynı mesajı 48590379 kişiye tek tek gönderiyorlar
Beğeni manyağı olmuşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-anilarimizi-anlatalim.922892/#post-46217526
Hadi üniversite anılarınızı anlatın kelebekler
Akşam akşam Westeros rüzgarları estirdin bebegim
Nasıl tanıttıysan kendiniO nedir? Noluyor? Nerede? Hani?
İlk sene ilk ders, tanışma... Dersten kovuldumAnlatayım mı ki?
Bu aradatantanis çok uyuz oldum sana hakkının ödemesini yapmayan adama.
Ikinci Sınıftayım hazırlıkla birlikte üçüncü yıl bu. Bitmiyor yanii
Benden ekstra söyle onlara benden galp galp galpProfil mesajlarına buranın selamını söyleyeyim mi?,mu ha ha ha,size şantaj yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?