Anacuğumla barışınca söylerim yapsın.
Ya dalak dediğin böbreğin parça kısmı değil dimi? Öyleyse yiyemem çünküsü.
Maşallah boğazımıza da düşkünüz
Ben first ladyi bulasik yıkarken düşünemedim suanYani sözlük anlamında öyle.
Ama pratikte hem salon kadını olup hem ev işi yapan kadınlar da var.
Kişisine göre değişir.
First lady gibi düşün.
Adresi veriyorumBen anama yaptırıp yolluayayım sana.
Dalak böbreğin parçası değil diye biliyorum kuzum.
Boğazıma düşkünüm evet.
Ama kızartma, hamur işi ve kuru fasulye yemem.
Tatlıyı da pek sevmem.
Ben first ladyi bulasik yıkarken düşünemedim suan
Aklıma izin ver seni first ladyi yapayım diye çıkma teklif eden sevgilim geldi. Adam fazla iddialı girdi olaya ama 2 ay dayanabildik birbirimize şimdi iktidarda yardır yardir gidiyor çocuk ayrılmakla hata mi yaptım ne.
Adresi veriyorum
Ya beslenme ve uyku koçum ol pinoli.
O zaman da içindeydi. Şimdi gençlik kollarında epey ilerledi orda ilerleyenler de genelde genç mv olarak gidiyor meclise. 193 boyuyla yeni uzun adam olcekmis öyle diyordusiyasetçi mi oldu?
Ne demek?
Yakın olsak her türlü desteği sanalda veririm.
Çok samimiyim.Herkese saygım var ama eğitimli insana bir kat daha fazla
O zaman da içindeydi. Şimdi gençlik kollarında epey ilerledi orda ilerleyenler de genelde genç mv olarak gidiyor meclise. 193 boyuyla yeni uzun adam olcekmis öyle diyordu
Kaçırdım fırst Lady olma fırsatını tüh.
Salon kadını böyle yol yordam bilen, oturmayı kalkmayı bilen, cool, seviyeli, hangi çatalı ne için kullanacağını içselleştirmiş kadın tipi işte.
Salon kadını iyi ev hanımı olamazmı?Salon kadını böyle yol yordam bilen, oturmayı kalkmayı bilen, cool, seviyeli, hangi çatalı ne için kullanacağını içselleştirmiş kadın tipi işte.
Evde cici anne.Evde ?
Olur niye olmasın? Salon kadınının biraz daha aristokrat bir havası yok değil ama olur yani.Salon kadını iyi ev hanımı olamazmı?
Evde kırmızı gecelik.Evde ?
He sen bu kafayla git aferin sanaEvde cici anne.
Tamam sen herşeyi öğrenmişsin,ne zaman evlilikOlur niye olmasın? Salon kadınının biraz daha aristokrat bir havası yok değil ama olur yani.
Evde kırmızı gecelik.
He sen bu kafayla git aferin sana
Tabii ki. Kadın dediğin başka ne için var? Doğurup doğurup bakcez.He sen bu kafayla git aferin sana
Sen 70 yaşındaki kocandan nasıl doğuracaksın?Tabii ki. Kadın dediğin başka ne için var? Doğurup doğurup bakcez.
Tabi en az 3 , bilemedin 5, sen de 6 ben diyim 7Tabii ki. Kadın dediğin başka ne için var? Doğurup doğurup bakcez.
Of çok safsin ondan dogurmiycam o ölünce kalan mirasla genç koca alcam kendime.Sen 70 yaşındaki kocandan nasıl doğuracaksın?Gerçi adamlarda o potansiyel var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?