E şart tabi. Boşuna mi her ay regl sancısı çekiyoruz?Tabi en az 3 , bilemedin 5, sen de 6 ben diyim 7
Doğurganlığını kullanacaksın!
O kadar para kalmış, hayatını yaşamak yerine hemen koca bul.Of çok safsin ondan dogurmiycam o ölünce kalan mirasla genç koca alcam kendime.
Bollywood dansları yaparım onunla ben.
Evde ?
Sen 70 yaşındaki kocandan nasıl doğuracaksın?Gerçi adamlarda o potansiyel var
Yani.Bkz. İbrahim Tatlıses, Aziz Yıldırım, Ünal Aysal...
natajara gibi kadınsın vesselam.O kadar para kalmış, hayatını yaşamak yerine hemen koca bul.
Bollywood dansları yaparım onunla ben.
Ama Hint aksanı, ı-ıh
Ay yok ya Hintli olmaz.natajara gibi kadınsın vesselam.
Aksanı ne yapacan be konuşmazsınız
Nereli olur söyle bulayımAy yok ya Hintli olmaz.
Yani.
Korunurken hamile kalır bütün KK gibi
Geri çekme yöntemini korunma sanan insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz normalBiz hamile kalmak istesek 1000 sene mücadele ederiz.
Onlar korunurken kocaları üstüne ceket atsa hamile kalır.
Dünya hiç adil değil shotçuğum.
Geri çekme yöntemini korunma sanan insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz normal
Olsun hiç yoktan iyidir.
Uyku düzenim altüst oldu 1-2 aydır, uyku tutmayınca ya ütü yaparım buralarda takılırım aynı anda, yada kitap okumaya çalışırım. Bazende ütü yaparken tv de magazin programı izlerimO saate kadar ne yapıyorsunuz?
TünaydınUyku düzenim altüst oldu 1-2 aydır, uyku tutmayınca ya ütü yaparım buralarda takılırım aynı anda, yada kitap okumaya çalışırım. Bazende ütü yaparken tv de magazin programı izlerim
Uykunu almışsın ,enerjin bol maşallahTünaydın Nameciğim
Valla 10.30 da kalktım, köşedeki fırında çayımı içip simit ve kahvaltımı yedim, market alışverişi yaptım, demin geldimUykunu almışsın ,enerjin bol maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?