Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Dün akşam yatarken gün boyu sadece iki paket cubuk kraker bi çikolata ve Türk Kahvesi içtiğimi fark ettim desem? Biri bana düzenli hayat nasıl olur öğretmeli bence.

Ben uzun süre aç kalınca ellerim titremeye başlıyor.
Gözlerim kararıyor.Tansiyonum düşüyor sanırım.
Kraker filan kesmez yani.5-6 çiğ badem filan atsam ağzıma kendime geliyorum.
Protein almam lazım illaki.
Et oburum ben

Ben de etçil bir insanım normalde ama yemek yemek aklıma gelmiyor çoğunlukla. Ancak arkadaşım acıktım diyecek de birlikte yiycez. Tabi sonra 5 3 tansiyonlarla acillerden topluyorlar.

Sağlıklı düzenli insansın ne güzel valla.

Her şeyi unuturum yemek yemeyi unutmam
Sadece çok mutlu ve çok heyecanlıysam yiyemem.
Yesem de ne yediğimi anlamam
Düzenli olmak zorundayım anne tarafımda kronik rahatsızlık çok fazla.

Her şeyi unuturum yemek yemeyi unutmam
Sadece çok mutlu ve çok heyecanlıysam yiyemem.
Yesem de ne yediğimi anlamam
Düzenli olmak zorundayım anne tarafımda kronik rahatsızlık çok fazla.
Bayıldım sana. Ben de böyle olmak için çabalıyorum ama düzen katılmamış benim hamuruma.

Derslerim 11 de başlıyor genelde. 9da arkadaşıma söz vermiştim kahvaltı yapalım diye ama Uyuyakalmiş bilerek uyandırmadım ben de.
Uyuyakaldığını uyandırmadıysan nereden biliyorsun?Ailesiyle görüştüysen telde sese uyanmamış mıdır?Seni ekmiş olabilir mi?İstediğin sorudan başlayabilirsin?

Biyolojik dengen yerine oturmuş demek ki
Alıştırmayada bağlı biraz sanırım
Mesela benimde akşam bi uyku aralığım var o ara uyudum uyudum yoksa sabaha kadar cin gibi oturabilirim :)

Evet benim de öyle.
O saat gitti mi ne yemek yiyebilirim ne de uyku uyuyabilirim.

Kışın 22.30 yazın da en geç 24.00- 01.00 arasıdır yatışım.
Tatil matil farketmez.
Uyku saatim sapıttı mı hiç uyuyamıyorum.
Sonra 3 saatlik uykuyla geziyorum.
Haftaiçi genelde 00:30-01:00 gibi yatıp 07:30da kalkıyorum, bazen 01:30-02:00 gibi uyuduğum oluyor.
Haftasonu 3, 4, 5 gidiyor

Telefonum uyku takibimi yapıyor. Günde ortalama olarak 9 saat 10 dakika uyuyormuşum ben akşam yatmaz sabah kalkmazcıyım.
Ben ortalama 6- 6,5 saat uyuyorum.

Uyuyakaldığını uyandırmadıysan nereden biliyorsun?Ailesiyle görüştüysen telde sese uyanmamış mıdır?Seni ekmiş olabilir mi?İstediğin sorudan başlayabilirsin?
Hayır normalde erken kalkmamiz gerekirse birbirimizi uyandırıyoruz o aramadigina göre uyuyakalmıs ben de yatak keyfi yapmak için aramadım. Ay açıklama yaptırdın bana durduk yere

Haftaiçi genelde 00:30-01:00 gibi yatıp 07:30da kalkıyorum, bazen 01:30-02:00 gibi uyuduğum oluyor.
Haftasonu 3, 4, 5 gidiyor

Ben ortalama 6- 6,5 saat uyuyorum.
Sınav haftası uyku ortalamam azıcık düşüyor ben anında pert. Nasıl 6 saat ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…