O nasıl güzel bişey var ya uyumalara doyamıyosun resmen
Huysuz bebekler gibisinKız sorma. Hele yazın öğleden sonra uykularım vardır.
İlla o 8 saat tamamlanacak. Tamamlanmazsa hırçınlaşıyorum
Dün akşam yatarken gün boyu sadece iki paket cubuk kraker bi çikolata ve Türk Kahvesi içtiğimi fark ettim desem? Biri bana düzenli hayat nasıl olur öğretmeli bence.
Seninde bahanen hazırKız sorma. Hele yazın öğleden sonra uykularım vardır.
İlla o 8 saat tamamlanacak. Tamamlanmazsa hırçınlaşıyorum
Ben de etçil bir insanım normalde ama yemek yemek aklıma gelmiyor çoğunlukla. Ancak arkadaşım acıktım diyecek de birlikte yiycez. Tabi sonra 5 3 tansiyonlarla acillerden topluyorlar.Ben uzun süre aç kalınca ellerim titremeye başlıyor.
Gözlerim kararıyor.Tansiyonum düşüyor sanırım.
Kraker filan kesmez yani.5-6 çiğ badem filan atsam ağzıma kendime geliyorum.
Protein almam lazım illaki.
Et oburum ben
Seninde bahanen hazır
Uyumazsam hırçınlaşıyorum
İyi taktikmiş
Ben de etçil bir insanım normalde ama yemek yemek aklıma gelmiyor çoğunlukla. Ancak arkadaşım acıktım diyecek de birlikte yiycez. Tabi sonra 5 3 tansiyonlarla acillerden topluyorlar.
Sağlıklı düzenli insansın ne güzel valla.
Biyolojik dengen yerine oturmuş demek kibahane değil ya.
Algılayamıyorum hiçbir şeyi.
Saf gibi oluyorum.
Zaten rengim filan hemen sararır.
Derslerim 11 de başlıyor genelde. 9da arkadaşıma söz vermiştim kahvaltı yapalım diye ama Uyuyakalmiş bilerek uyandırmadım ben de.
Bayıldım sana. Ben de böyle olmak için çabalıyorum ama düzen katılmamış benim hamuruma.Her şeyi unuturum yemek yemeyi unutmam
Sadece çok mutlu ve çok heyecanlıysam yiyemem.
Yesem de ne yediğimi anlamam
Düzenli olmak zorundayım anne tarafımda kronik rahatsızlık çok fazla.
Uyuyakaldığını uyandırmadıysan nereden biliyorsun?Ailesiyle görüştüysen telde sese uyanmamış mıdır?Seni ekmiş olabilir mi?İstediğin sorudan başlayabilirsin?Derslerim 11 de başlıyor genelde. 9da arkadaşıma söz vermiştim kahvaltı yapalım diye ama Uyuyakalmiş bilerek uyandırmadım ben de.
Yaşam koçun olsun madem çok beğendinBayıldım sana. Ben de böyle olmak için çabalıyorum ama düzen katılmamış benim hamuruma.
Biyolojik dengen yerine oturmuş demek ki
Alıştırmayada bağlı biraz sanırım
Mesela benimde akşam bi uyku aralığım var o ara uyudum uyudum yoksa sabaha kadar cin gibi oturabilirim :)
Haftaiçi genelde 00:30-01:00 gibi yatıp 07:30da kalkıyorum, bazen 01:30-02:00 gibi uyuduğum oluyor.Kışın 22.30 yazın da en geç 24.00- 01.00 arasıdır yatışım.
Tatil matil farketmez.
Uyku saatim sapıttı mı hiç uyuyamıyorum.
Sonra 3 saatlik uykuyla geziyorum.
Ben ortalama 6- 6,5 saat uyuyorum.Telefonum uyku takibimi yapıyor. Günde ortalama olarak 9 saat 10 dakika uyuyormuşum ben akşam yatmaz sabah kalkmazcıyım.
Hayır normalde erken kalkmamiz gerekirse birbirimizi uyandırıyoruz o aramadigina göre uyuyakalmıs ben de yatak keyfi yapmak için aramadım. Ay açıklama yaptırdın bana durduk yereUyuyakaldığını uyandırmadıysan nereden biliyorsun?Ailesiyle görüştüysen telde sese uyanmamış mıdır?Seni ekmiş olabilir mi?İstediğin sorudan başlayabilirsin?
Bayıldım sana. Ben de böyle olmak için çabalıyorum ama düzen katılmamış benim hamuruma.
Sınav haftası uyku ortalamam azıcık düşüyor ben anında pert. Nasıl 6 saat yaHaftaiçi genelde 00:30-01:00 gibi yatıp 07:30da kalkıyorum, bazen 01:30-02:00 gibi uyuduğum oluyor.
Haftasonu 3, 4, 5 gidiyor
Ben ortalama 6- 6,5 saat uyuyorum.
Yappben de sana.
İstersen gestapoluk yabailirim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?