Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

İnşallah bu işe yarar da geçer, yavrum benim :/
Bi de tek sefer sil çek. Onu online bi kanalda görmüştüm sanırım, tek sefer siliyor, aynı yere aynı pamuğu dokundurmuyor.
Pamukla siliyorlar teni çok çok hassas olan bebişleri evet. Sedef de bilemiyorum ya, sedefi hiç bebiş hastalığı olarak düşünmemişim, bi doktor daha baksa? Kaç yaşında?

Sedef olabilirmiş bu yaştada 14 aylık daha. Ailede sedep yok.atak atak geliyor. Söndüğünde doğum izi gibi. Çıktığında pul pul yılan derisi. Kan çanağı gibi.dokununca kanamaya başlıyor.
Sedef böyle olmaz diyorlar. Kimse ne olduğunu bulamıyor.parça almak lazım ams çok küçük diyorlar. Fazlasıyla üzgünüm.

Üzülme canım
Benim kızımda da var.Sıkma canını düzelir inşallah

Sokakta yürürken biber dolması kokusu aldım ev ahalisi tatilde. Kim bana biber dolması yapar aksama misafir olayım

Alerji testlerini de sor doktora... Pudrasından, sabununa, yediği şeylerden bezin kumaşına kadar fark edilemeyen alerjik bi tepki de olabilir Denas, üzmemeye çalış kendini... İnşallah tam teşhis edilir, düzene girer, iyileşir. Moralini bozma, bebişin de senden güç alacak çünkü.
Geçmiş olsun çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…