- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ben onun artık proje üyelik olduğunu düşünüyorum. Üzerimizde psikolojik deney yapıyorlar. Sinir harbi yaşatıyor resmen kadın.Birde tatil önerisi isteyen o daha çok sinir ediyor beni
Hii insanlık çocuğu yaparken sorun yok biz söyleyince suç dimiiBekar bir kıza özellikle senin gibi cici bir kıza böyle konuşmalar cıks cıks
Valla normal hastalığıda var. Ama papisinde ileri pişik gibi yaralar var kaşınıyor durmuyor.
Götürmediğim doktor kalmadı en son cildiye gördü sedef şüphem dedi. Krem,kortizonlu krem,bitkisel krem almadığım şey kalmadı hala var. Altını sürekli havalandırıyorum,bezini yapmasa bile sürekli değiştiriyorum ıslak mendil kullanmıyorum pamukla suyla temizliyorum yıkıyorum.yok banamısın demiyor.
Sedef olsa her yerinde olmazmıydı dedim hayır dedi tek bir yerde de olabilir dedi.
Bezini değiştirdim olmadı aylardır içimde kahır.
Şimdi en iyisinden organik yıkanabilir bebek bezi aldım.. Son umudum bu.
Dilde papuç mübarekHii insanlık çocuğu yaparken sorun yok biz söyleyince suç dimii
Kurtaramaz o kolluk kuvvetleri seni.Dilde papuç mübarek
Kolluk kuvvetleri yetişin
Kendim için istiyorsam namerdimKurtaramaz o kolluk kuvvetleri seni.
Sedef olabilirmiş bu yaştada 14 aylık daha. Ailede sedep yok.atak atak geliyor. Söndüğünde doğum izi gibi. Çıktığında pul pul yılan derisi. Kan çanağı gibi.dokununca kanamaya başlıyor.İnşallah bu işe yarar da geçer, yavrum benim :/
Bi de tek sefer sil çek. Onu online bi kanalda görmüştüm sanırım, tek sefer siliyor, aynı yere aynı pamuğu dokundurmuyor.
Pamukla siliyorlar teni çok çok hassas olan bebişleri evet. Sedef de bilemiyorum ya, sedefi hiç bebiş hastalığı olarak düşünmemişim, bi doktor daha baksa? Kaç yaşında?
Yok abla sedef kimse yok.kameram bozuk akşam eşimden çekeyim de atayım olur mu
Tamam canımYok abla sedef kimse yok.kameram bozuk akşam eşimden çekeyim de atayım olur mu
Kalbimi kırdın.Kendim için istiyorsam namerdim
Seni götürsünler yeter
Üzülme canımSedef olabilirmiş bu yaştada 14 aylık daha. Ailede sedep yok.atak atak geliyor. Söndüğünde doğum izi gibi. Çıktığında pul pul yılan derisi. Kan çanağı gibi.dokununca kanamaya başlıyor.
Sedef böyle olmaz diyorlar. Kimse ne olduğunu bulamıyor.parça almak lazım ams çok küçük diyorlar. Fazlasıyla üzgünüm.
Sedef olabilirmiş bu yaştada 14 aylık daha. Ailede sedep yok.atak atak geliyor. Söndüğünde doğum izi gibi. Çıktığında pul pul yılan derisi. Kan çanağı gibi.dokununca kanamaya başlıyor.
Sedef böyle olmaz diyorlar. Kimse ne olduğunu bulamıyor.parça almak lazım ams çok küçük diyorlar. Fazlasıyla üzgünüm.
Kalbimi kırdın.
Sen gitme ben giderim
Ben de mu cidum?
Tamam ikimiz de duralım durdugumuz yerde.Sen gitme ben giderim
Kesin bu doktor da Of li dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?