Hiç farketmedimNevresteciğim, bir üstteki mesajda sanki senin içine doğmuş gibi, ben sübliminal mesaj vermiştim
Aleyküm HiSelamın hello
NabersinizAleyküm Hi
Napalım hemşire işte öyle bakınıyoruz, bi ekşın olsada dalsak diyeNabersiniz
Hehe BDV de kargo diye bi konu varNapalım hemşire işte öyle bakınıyoruz, bi ekşın olsada dalsak diye
Yok ya, biz alıştık o konulara, dünkü wc olayında aslında ekşın vardı aslındaHehe BDV de kargo diye bi konu var
Ekşın çıkacak gibi
Piki :)Yok ya, biz alıştık o konulara, dünkü wc olayında aslında ekşın vardı aslında
O konu sahibi bakalım başka konu açarsa anlarız
O üyeyi bulup tekrar konu açması için ikna edeyim o zamanPiki dedinkavga biter
Müge idi adı (isimli nikler ve ilk açtıkları konular absürt olanlar, heleki ilk üyelik günü öyle konu açanların geneldesi fake çıkar..)O üyeyi bulup tekrar konu açması için ikna edeyim o zaman
Aaa kadın piskolojikmen bıtık durumdaymış niye öyle diyosunŞu konuya pencereyi aç yazasım geldi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nefes-alamiyorum.923127/
Valla ben ayrıl dedimAaa kadın piskolojikmen bıtık durumdaymış niye öyle diyosun
Seninde ne arızalı arkadaşların varBugün bana bir arkadaşım affetmeyi bilmiyorsun sen dedi. Icime oturdu be.
Konuşuyorduk öyle. Konuşma oraya geldi benim insanlarla sorun yaşamanın temelinde bu varmış öyle dediSeninde ne arızalı arkadaşların var
Affetme meditasyonu çakra şeysi yap, sonra eterik bağlarını kes, konu hallolurBugün bana bir arkadaşım affetmeyi bilmiyorsun sen dedi. Icime oturdu be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?