Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Tamam canım
Sen foto atınca konuşuruz
Tanam akşam atacağım.
Üzülme canım
Benim kızımda da var.Sıkma canını düzelir inşallah
Amin inşallah ablacım..
Çok teşekkürler amin inşallah.alerjik bir durumı yokmuş. Bezlerde petrol türevleri varmış cildi hassassa ondan da olabilir dediler organik yıkanan aldım.inşallah iyi olur. Olmazsa da son çare parça aldırıcaz.

Çok teşekkür ederim kafanı şişirdim :) biraz kötü oldum da bir anda döküldüm.:)

ya arkadaşlar ben aksiyonlu konu açınca rağbet görmüyo, siz açın en iyisi

Herkese merhabaa. Sizi nasıl özledim yaa Kaç gündür çayımı kahvemi alıp koltuğuma kurulup buralarda keyif yapıyodum ne güzel. Bugün dersler bi yandan hava bi yandan yol bi yandan sağlı sollu daldı sanki, telef oldum

Bensiz napmışlar diye bi başladım 30 sayfadır okuyorum, keşke eltişim S shot dan özet isteseymişim. tantanis in ayak bilegine kadar ne varsa gördüm, kısa devre yaptım

tantanis olsa 50 dakikayı replik replik dökmüştüm şu an gıcıklığına ama sana kıyamam eltişim. Merak etme GOT tan bahsetmek yok

Denas14__ çok geçmiş olsun kuzuna. Çok doktor gezdim demişsin o yaşta yavruma kıyamam. Bi an evvel iyileşir inşallah.

Sağol balım çok teşekkürler...

Bitti mi sınavların nasıl geçti?

Biricik eltişim çok teşekkürler.. Daha uzun uzun tartışacağız, Houndcuğumla Jamieciğinin dedikodusunu yapacağız. Ayrıca Theon Greyjoy'u yakalasam lime lime ederim, şerefsiz.

Sağol balım çok teşekkürler...

Bitti mi sınavların nasıl geçti?
1 tanesi hariç iyi geçti. O bi taneyi de açıklamasınlar mümkünse, hiiiç öğrenmek istemiyorum

Benim vizeler bitmişti çoktan. Vize sonrası rahatlıgıyla hafif sallamıştım okulu bi de şanşıma bazı organizasyonlar denk geldi bi haftadır tatilde gibiydim resmen.

Ama gerceklerden kacılmıyo ahahah bu günden itibaren tekrar yogun tempo

Sende de mi iki vize var? Gel bir sarilalim kader ortağım.

İyi bari diğerleri güzel geçmiş, o 1 tane de nazar boncuğu olsun. :)

İyi bari diğerleri güzel geçmiş, o 1 tane de nazar boncuğu olsun. :)
Finaline toplarım el mahkum, o da olmadı büte kadar yolu var sagolasın canım benim

Gel sarılalım tantanis gel. nasıl sevmeyeyim kız ben seni aynı kaderin mahkumuyuz (ama yine de 1 numara her zaman eltişim S shot un )

Angela oraya yazmamışın ama oy için teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…