Benim Namesiz boğazımdan geçmez çay, hadi tatlı yapta bu cımbızlılar sana gezmeye gelsinSeni sefiyom kız,o yüzden geliyorumtantanis i de.Çay içiyorum ister misiniz?Şakire(nameavere)çay yok
Hazır kek var,tatlıyla kim uğraşacak bu saatte,herkes uyudu,ne yapayım ben de bu saatte çay keyfi yapıyorum,sessiz,rahatBenim Namesiz boğazımdan geçmez çay, hadi tatlı yapta bu cımbızlılar sana gezmeye gelsin
Ayy teşekkür ederim hemşireBenim Namesiz boğazımdan geçmez çay, hadi tatlı yapta bu cımbızlılar sana gezmeye gelsin
Gölgelerin gücü adına güç bizde artıkYaşasın yaşıt kardeşliği
Bizim gücümüze kimse dayanamadı, buralar sessiz kaldı bu geceGölgelerin gücü adına güç bizde artık
GünaydıınGünaydın sabah oldu uyanın
Ay ne zor yollara mı düştün :) bu saatte ders mi olur ya bunlarda işteee peh..:)Günaydıınbu saatte sabah mı olur acayip uykum var dostlar ama okul beni bekler
Aa öylemi . Allah zihin açıklığı versin inşallah. Çok güzel geçer umarımGünaydın kızlar
Kızım Teog sınavına girecek bugün
Çok heyecanlıyım
İnşallah canımAa öylemi . Allah zihin açıklığı versin inşallah. Çok güzel geçer umarım
Günaydın kızlar
Kızım Teog sınavına girecek bugün
Çok heyecanlıyım
Kolay gelsinGünaydınlar,kızımda evde bugün dışarı çıkacağız damat bohçası için eksik olanlar var onları almamız lazım bugün..
Bavulunu süsleyeceğiz damadın
Günaydın ablaAllah zihin açıklığı versin,inşallah sınavıçok güzel geçer başarılar diliyorum kızına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?