Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Haklı olabilirsin belki fazla affedici olmamak gerek belki de.

Arkadaşım beni psikoloğa gönderme derdinde ondan öyle şeyler söyleyip duruyor
Deli gömlegi giydirmesinler bebegim dikkat et, tekin değil bu arkadaş. Hukuk fakültesi bi genci daha hayattan kopardı diye 3. sayfaya düşersin mazallah

Yarınki sınavında başarılar

Deli gömlegi giydirmesinler bebegim dikkat et, tekin değil bu arkadaş. Hukuk fakültesi bi genci daha hayattan kopardı diye 3. sayfaya düşersin mazallah

Yarınki sınavında başarılar
Siyasette arkamdan güzel şeyler söylersiniz olur mu. Vah vah pek de güzel kızmış. Bu yaştaki minnos kız bu kadar çalıştırılır mı. Hukuk Fakülteleri toptan kapatılsin gençler rahat etsin türevi nde şeyler istiyorum.

Kalk git yat mi diyorsun bana?

Kadınlardan kan alınmıyor muş ya fizyolojik sebeplerden, yakında kadınlar hukuk fakültesine alınmasın derler ağlarsın

Kadınlardan kan alınmıyor muş ya fizyolojik sebeplerden, yakında kadınlar hukuk fakültesine alınmasın derler ağlarsın
Hallerimiz geliyor ya her ay. Hocalara bela olmayalım diye almazlar başka şeyden değil hiç de üzülmem başka bölüme yerleştireceğiz derlerse

Ayıp ediyosun bizden yana sıkıntı olmaz da sevenimiz var sevmeyenimiz var biliyosun. Bunlar zengin koca pesinde kosan hayasızlardı oh iyi olmus diyen de olur buralarda korkarım sen yine kendine mukayet ol

Çalışmanı bitirdiysen yat kuzum, yarına lazım olcak o enerji. Biz buralarda bekleriz seni

Okumakta gözü yoktu zengin koca bulmak için vakıf üniversitesine gitmiş bi tane de porcheli bulamamış iyi olmuş derler mi ki?

Ay nerdee sıkıldım dönmek istemiyorum daha

Aslında burada değil,diğer topiklerde sıkılınca bilinmeyene takılayım biraz diye geliyorum,az ona takılıp geri dönüyorum
Ya ya.. Hadi hadi seviyorsun işte bizim saz takımını, vokal olmak için can atıyorsun.. Kasma bebeğim, takıl bize hayatını yaşa
Bizim saz takımımız çok bağımsız ve özgürlükçü kafadır

Seni sefiyom kız,o yüzden geliyorum tantanis i de.Çay içiyorum ister misiniz?Şakire(nameavere)çay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…