Hahahah gececiyim ben. 1 saat sonra doldururum termosa kahvemi, sabaha kadat otururum artık kitap başında
Sonrada münasip bir yere parketsinAffetme meditasyonu çakra şeysi yap, sonra eterik bağlarını kes, konu hallolur
Hahaja dur bakem videolarına yotubedanAffetme meditasyonu çakra şeysi yap, sonra eterik bağlarını kes, konu hallolur
Pencereyi açsın bişeyi kalmazAaa kadın piskolojikmen bıtık durumdaymış niye öyle diyosun
Oo beybii yarın sınavın yok galibaHahahah gececiyim ben. 1 saat sonra doldururum termosa kahvemi, sabaha kadat otururum artık kitap başındauyku da kısmet artık
Araba tamiri gibi anlatmışımSonrada münasip bir yere parketsin
Sınavı olan insan söylüyor bunu daOo beybii yarın sınavın yok galiba
Ay çok sıkıldım. Yeterin valla bitmeyen ders yapmışlar. Azıcık boş gezem dedim.Sınavı olan insan söylüyor bunu da
Abla tükenmiş pisikolojikmen bitikPencereyi açsın bişeyi kalmaz
Ya siz ne diyonuz?Abla tükenmiş pisikolojikmen bitik
Ayrılıp sonra camı açmalı
Hiç oturmasın.Bugün bana bir arkadaşım affetmeyi bilmiyorsun sen dedi. Icime oturdu be.
Yav bi açsınAbla tükenmiş pisikolojikmen bitik
Ayrılıp sonra camı açmalı
Senin var mı kıyamamOo beybii yarın sınavın yok galiba
Bdv de nefes alamıyorum konusuna yorum du oYa siz ne diyonuz?
Haklı olabilirsin belki fazla affedici olmamak gerek belki de.Hiç oturmasın.
Ben de pek bilmem, daha doğrusu dışarıdan insanlara öyle görünür ama aslında neyi affedecegimi neyi affetmeyecegimi, nerede kindar nerede unutkan olacagımı çok iyi bilirim.
Şu ana kadar gayet iyi gidiyorum tahtalara vurayım; ne köprüleri attığım insanları bi kez olsun özledim ne de affettigim insanlar beni ikinci kez aynı cukura düsürdüler.
Sen de benim ekoldensen hic bozma, arkadasını da cok takma tespit kasası, çocukluguna inesi gelmiş onun.
Hemi de kol gibi.Senin var mı kıyamam
Bence cam yardım almalı, oksijenle bu konuyu konuşmuş mu? Hayır nefes alacaksa oksijen önemli çünküYav bi açsın
Açınca otomatik"men" ayrılır
Vay Arkadaş bir ben mi anlamıyorum bu dedikelrinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nefes-alamiyorum.923127/Vay Arkadaş bir ben mi anlamıyorum bu dedikelriniziBDVye gitmeye usendim link plz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?