Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Lise 2 deyken, laf attı pisliğin biri, kesin silikonludur bu kız diye
La oğlum boyum yok, meme mi yaptırıcam küçücük boyumla diye hönkürmek istedim..

Valla bir kadın olarak benim son birkaç yıldır favorim Emily Ratajkowski. Daş gibi hatun, erkek arkadaşlarıma da direkt söylüyorum bakıyorlar fotoğraflarına

Valla bir kadın olarak benim son birkaç yıldır favorim Emily Ratajkowski. Daş gibi hatun, erkek arkadaşlarıma da direkt söylüyorum bakıyorlar fotoğraflarına
Şimdi baktımda hep göğsünü gere gere poz vermiş

Rahmetli üzerlerine hiç yatmazmış, sürekli kol ve sırt egzersizi yaparmış, soğuk su duşu yaparmış. Bir de mıncırtmazmış diye bir iddia var ama bilemiycem

Hepsine inanirim ama mincirma mevzuu hikaye bence Efenim ,kendileri zaten "gelin bizi mincirin "der gibi duruyor Ne guzel demis tatlises "Memeler bas kaldirmis,kavusmuyor dugmeler" Bu sarki ile marilyn in tum havasi ' bom '

Aynen aynen. Dokuzda uyudu adam yaw ne yapayım. Hatun cidden psikolojik vaka ama. Sinirim bozuldu

Bende meme yeteri kadar var ama popo bağışlamak isteyen olursa memnuniyetle alırım. Memelere özenmiyorum popolara özeniyorum.
Ben ben benn üç kişiye yetecek kadar popo var bende. Al eccük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…