İçimize su serpildiO efsane.
Dedikoduya sebep olan foto şu:
Işık yüzünden sol ayakta 6 parmak var gibi duruyor.
Bu da çok bilinen bir fotosu:
Bunlar da bebek marilyn:
Saydım 5'er tane
Ne demek her zaman beklerizİçimize su serpildi
Rahmetli güzel kadınmış..
O efsane.
Bunlar da bebek marilyn:
Saydım 5'er tane
O efsane.
Bunlar da bebek marilyn:
Saydım 5'er tane
Rahmetli üzerlerine hiç yatmazmış, sürekli kol ve sırt egzersizi yaparmış, soğuk su duşu yaparmış. Bir de mıncırtmazmış diye bir iddia var ama bilemiycemAyaklari bosverde ,hatunun gogusleri yer cekimine meydan okuyor yahu
Lise 2 deyken, laf attı pisliğin biri, kesin silikonludur bu kız diyeBenim lise zamanında falan küçüktü bayağı. Hep zaten silikon taktıracağım diye gezinirdim. Üniversitede bir coştular
Yokluğu bildiğim için şükrediyorum şu anda. Şimdi de biraz iriler ama olsun, bebeklerim onlar benim.
Püffff bana da hep derlerdiLise 2 deyken, laf attı pisliğin biri, kesin silikonludur bu kız diye
La oğlum boyum yok, meme mi yaptırıcam küçücük boyumla diye hönkürmek istedim..
Abovv ben yandım o zamanRahmetli üzerlerine hiç yatmazmış, sürekli kol ve sırt egzersizi yaparmış, soğuk su duşu yaparmış. Bir de mıncırtmazmış diye bir iddia var ama bilemiycem
ıhhh çok sıskaValla bir kadın olarak benim son birkaç yıldır favorim Emily Ratajkowski. Daş gibi hatun, erkek arkadaşlarıma da direkt söylüyorum bakıyorlar fotoğraflarına
Şimdi baktımda hep göğsünü gere gere poz vermişValla bir kadın olarak benim son birkaç yıldır favorim Emily Ratajkowski. Daş gibi hatun, erkek arkadaşlarıma da direkt söylüyorum bakıyorlar fotoğraflarına
Rahmetli üzerlerine hiç yatmazmış, sürekli kol ve sırt egzersizi yaparmış, soğuk su duşu yaparmış. Bir de mıncırtmazmış diye bir iddia var ama bilemiycem
Memintolar tombikto. Yüzü de bir değişik, bir güzel bence. Bak Vanessa Marcil'i de çok beğenirim.ıhhh çok sıska
Galiba cildide baya güzelmiş, gerçi çok genç ölmüş.. Ajda pekkan ile yaşıtmıdır kiNe demek her zaman bekleriz
Muhteşemmiş ya, cidden çok güzel
Akıllı kadınmışRahmetli üzerlerine hiç yatmazmış, sürekli kol ve sırt egzersizi yaparmış, soğuk su duşu yaparmış. Bir de mıncırtmazmış diye bir iddia var ama bilemiycem
İşte bunlar hep boşluktanYok valla totosunda pireler uçuşuyor.
Bdvde bir hatunun profiline daldım kendime işkence ediyorum.
İşte bunlar hep boşluktan
Yok valla totosunda pireler uçuşuyor.
Bdvde bir hatunun profiline daldım kendime işkence ediyorum.
Ben ben benn üç kişiye yetecek kadar popo var bende. Al eccükAynen aynen. Dokuzda uyudu adam yaw ne yapayım. Hatun cidden psikolojik vaka ama. Sinirim bozuldu
Bende meme yeteri kadar var ama popo bağışlamak isteyen olursa memnuniyetle alırım. Memelere özenmiyorum popolara özeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?