Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

İlk toplantıda o karar alınırsa hakları var. Sonradan alırlarsa uygulanamıyor.
Sizde imar öncesi de yönetim toplantısı yapıldı mı?

İlk toplantıda o karar alınırsa hakları var. Sonradan alırlarsa uygulanamıyor.
Sizde imar öncesi de yönetim toplantısı yapıldı mı?
Yok yapılmadı alındıktan sonra görüşüldü.
İlk toplantıda istemiyoruz beslenmesini mi dediler? Eğer havlamayan kimseyi rahatsız etmeyen bir köpekse ucu açık oluyormuş o kuralların biraz,internetten baktım da..

İşte bizde ilk toplantı yapıldı şimdi. Yönetici, denetici seçildi, ortak alan kullanımlarında birkaç madde karara bağlandı, kapıcıyla ilgili karar verildi, otopark, aidat vs hep belirlendi. O yüzden emin olamadım.

Yok köpekle ilgili hiçbir şey konuşulmadı. Muhtemelen konuşulmayacak da ama işte ben emin olmak istiyorum.

Rahatsızlık verme durumu yönetmelikte yasak yoksa geçerli. O zaman rahatsızlık verdiğini kanıtlamak zorunda davacı kişi, aksi takdirde hakim köpek sahibi lehinde karar veriyor. Ama yönetmelikte yasaksa yapacak bir şeyin olmuyor.

Apartman mı site mi? Sanmıyorum sorun etsinler . İmardan sonraki toplantıda söylersin.

Apartman mı site mi? Sanmıyorum sorun etsinler . İmardan sonraki toplantıda söylersin.
Yok ya koyan patır patır koyuyor yasak maddesini. Gerçi bizimkilerde daha ciddi gündemler var
Kimseye de bir şey söylemem bana ne

S shot hocanın ofis saati varsa bugün sorabilirim. Son haftalarda adamın dersini takip etmiyorum, o da farkında (az insan olunca görüyor malesef). Kredimi tüketmiş durumdayım yani normal zamanda gidersem derse gelmiyorsunuz ama hususî meseleleri sorabiliyorsunuz diye trip yerim yiyenler var çünkü. Okula gidince bakayım ofis saati varsa gider sorarım. Acelesi var mı bunun? Bir iki gün beklese sıkıntı olur mu yani?

Yok ya koyan patır patır koyuyor yasak maddesini. Gerçi bizimkilerde daha ciddi gündemler var
Kimseye de bir şey söylemem bana ne
Sen söyleyip uyuyan devi uyandırma boşver unuturlar belki

Günaydın sanada sağol
İyiyim ama yorgunum hala,terlikler için tül kese aldık boğçaya koymak için,bitti herhalde alışveriş alınaca ne varsa aldık yani..Birde süsledik püsledik
Ohhh ellerinize sağlık

Kızın sınavı iyi gecti abla bakalım bugünüde atlatırsak rahatlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…