İlk toplantıda o karar alınırsa hakları var. Sonradan alırlarsa uygulanamıyor.Karışmak gibi olmasın pek bilmiyorum da ama bizde bu eve oturduğumuzda imar alınmamıştı. İmar alındıktan sonra kurallar konuldu bağlayıcı oldu.
Ama apartmanda evcil hayvan beslenemez diye söylemeye hakları yokki. Yasal değil mi?
Günaydın
Yok yapılmadı alındıktan sonra görüşüldü.İlk toplantıda o karar alınırsa hakları var. Sonradan alırlarsa uygulanamıyor.
Sizde imar öncesi de yönetim toplantısı yapıldı mı?
İşte bizde ilk toplantı yapıldı şimdi. Yönetici, denetici seçildi, ortak alan kullanımlarında birkaç madde karara bağlandı, kapıcıyla ilgili karar verildi, otopark, aidat vs hep belirlendi. O yüzden emin olamadım.Yok yapılmadı alındıktan sonra görüşüldü.
İlk toplantıda istemiyoruz beslenmesini mi dediler? Eğer havlamayan kimseyi rahatsız etmeyen bir köpekse ucu açık oluyormuş o kuralların biraz,internetten baktım da..
Apartman mı site mi? Sanmıyorum sorun etsinler . İmardan sonraki toplantıda söylersin.İşte bizde ilk toplantı yapıldı şimdi. Yönetici, denetici seçildi, ortak alan kullanımlarında birkaç madde karara bağlandı, kapıcıyla ilgili karar verildi, otopark, aidat vs hep belirlendi. O yüzden emin olamadım.
Yok köpekle ilgili hiçbir şey konuşulmadı. Muhtemelen konuşulmayacak da ama işte ben emin olmak istiyorum.
Rahatsızlık verme durumu yönetmelikte yasak yoksa geçerli. O zaman rahatsızlık verdiğini kanıtlamak zorunda davacı kişi, aksi takdirde hakim köpek sahibi lehinde karar veriyor. Ama yönetmelikte yasaksa yapacak bir şeyin olmuyor.
Yok ya koyan patır patır koyuyor yasak maddesini. Gerçi bizimkilerde daha ciddi gündemler varApartman mı site mi? Sanmıyorum sorun etsinler . İmardan sonraki toplantıda söylersin.
Günaydın ablaGünaydınlar hatunlar
Günaydın abla
Nasılsın? Damat beyin alışverişi nasıldı ?
Sen söyleyip uyuyan devi uyandırma boşver unuturlar belkiYok ya koyan patır patır koyuyor yasak maddesini. Gerçi bizimkilerde daha ciddi gündemler var
Kimseye de bir şey söylemem bana ne
Ohhh ellerinize sağlıkGünaydın sanada sağol
İyiyim ama yorgunum hala,terlikler için tül kese aldık boğçaya koymak için,bitti herhalde alışveriş alınaca ne varsa aldık yani..Birde süsledik püsledik
Ohhh ellerinize sağlık
Kızın sınavı iyi gecti abla bakalım bugünüde atlatırsak rahatlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?