Senin MUZ??Küsmesinler sonrabenim muzlara özenirler görürsün
Kalıcı Makyajin mi var gerçektenladyamore ?
Ay çok yorgunum valla ondan safa bağlamış olabilirimo kadar gercekci anlattım ki kız inandı ahahahaha saf tantanım ya yerim
Sınav seni çok yormuş kıyamam. Yarınla cuma da bende var iki tane. Anlayabiliyorum yaniAy çok yorgunum valla ondan safa bağlamış olabilirim
Azıcık dinlenip sahile bisiklet sürmeye inicem. Gelin siz de
Bor okul dönüşü daha sizlerleyiim
nameaver senin kız döktürmüş helal olsun, tahtalara vuruyorum ablacım yarın da gönlüne göre geçer inşallah.
tantanis bi ara kinlenmişsin yine hocalara ama gördüm sonraki sayfalarda iyi geçmiş senin sınav da. Helal olsun tantanıma
@_angela_ bu kendi halinde naif bi hatundu, buralarda kala kala orta sehpayla ilgili enteresan fikirler dile getirmeye başlamış. İyi misin bak endiseleniyorum senin içincok bozdu bu kızlar seni
Ayrıca ben kalıcı makyajımla, premses topuzumla ve son moda mayokinimle sezlongda süzülüp dudak büzerken manikürlü ayaklarımı gösterme bahanesiyle instagramda bacak show yapacagımdan S shot ve @_angela_ yla tatile çıkmamaya karar verdim.
Sınav seni çok yormuş kıyamam. Yarınla cuma da bende var iki tane. Anlayabiliyorum yani
Ay çok yorgunum valla ondan safa bağlamış olabilirim
Azıcık dinlenip sahile bisiklet sürmeye inicem. Gelin siz de
Şat kadını yorgunken buna benziyorsan gelme buralara plz.
Yorgunluktan
Hıı sen çok blysnŞat kadını yorgunken buna benziyorsan gelme buralara plz.
Bu kız space tuşunun icadının sebebi degilse ben de bi sey bilmiyorum. Insanlar bi dursun nefes alsın da başımızı şişirmesin diye boşlugu icat ettilerHıı sen çok blysn
İnşallah yarında güzel haberler verebilirim :)Ne demek. Yarına bekliyorum güzel haberlerini.
Ben dersteyken ne şenlikliymiş bdv. 1 saat dinleneyim dedim şurada, konu begenemiyorum. Yok mudur bi gazino macerası olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?