Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kızlar ayıptır söylemesi haftaya tatile gidiyorum.

Gerçi kardeşimle küs olduğumdan gitmeyi pek düşünmüyordum ama şu yazdıklarınızı okuyunca gitmek istedim bir. Havalar da güzel gidiyor hem

Bor okul dönüşü daha sizlerleyiim

nameaver senin kız döktürmüş helal olsun, tahtalara vuruyorum ablacım yarın da gönlüne göre geçer inşallah.

tantanis bi ara kinlenmişsin yine hocalara ama gördüm sonraki sayfalarda iyi geçmiş senin sınav da. Helal olsun tantanıma

@_angela_ bu kendi halinde naif bi hatundu, buralarda kala kala orta sehpayla ilgili enteresan fikirler dile getirmeye başlamış. İyi misin bak endiseleniyorum senin için cok bozdu bu kızlar seni

Ayrıca ben kalıcı makyajımla, premses topuzumla ve son moda mayokinimle sezlongda süzülüp dudak büzerken manikürlü ayaklarımı gösterme bahanesiyle instagramda bacak show yapacagımdan S shot ve @_angela_ yla tatile çıkmamaya karar verdim.

Gündüz ayrı takılır, gecelere beraber akarız bebişim

Ne demek. Yarına bekliyorum güzel haberlerini.

Ben dersteyken ne şenlikliymiş bdv. 1 saat dinleneyim dedim şurada, konu begenemiyorum. Yok mudur bi gazino macerası olan
İnşallah yarında güzel haberler verebilirim :)

Taze bitmiş gazino macerası
Birazdan "sevgilim beni aldattı ama onu ölesiye seviyorum"cular gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…