Ah ben bayılıyorum onlara. 10 tanesini yanıma versinler bak dünya nasıl bi yer oluyoİnşallah yarında güzel haberler verebilirim :)
Taze bitmiş gazino macerası
Birazdan "sevgilim beni aldattı ama onu ölesiye seviyorum"cular gelir
Bi konu vardı watsapla ilgili ona takıl o zaman tabi kapanmadıysaAh ben bayılıyorum onlara. 10 tanesini yanıma versinler bak dünya nasıl bi yer oluyo
15 aydıe sadece emziriyorumSenin MUZ??
Eskiden Avrupa'da soylular çocuklarını kendileri emzirmezmiş, süt anne bulunurmuş çocuk dogar dogmaz.15 aydıe sadece emziriyorumyakında ayağıma dolanacaklar şaşırdın mı cinım
Aynen öyleEskiden Avrupa'da soylular çocuklarını kendileri emzirmezmiş, süt anne bulunurmuş çocuk dogar dogmaz.
Bi bildikleri varmış demek ki, ortalık meyve tabagına dönüyo sonra baksana
Evet yaDenas14__ zaten sayıca eksigiz, kızlarımız hapiste. Çık polemiklerden bebegim, girme o sonu karanlık yollara.
Çok geçmiş olsunBursa da ulucami de kadın terörist kendini patlatmış. Şans eseri annemler abimin düğün alışverişi için oraya gitçeklerdi de son anda vazgeçmişler.
Allah korumuş. Ölen yok da yaralanan var.
Kadının resmini çekmiş annemin arkadaşı.pislik paramparça olmuş.
Aslında caminin içinde patlatçakmış da ayağı takılıp düşmüş
Ordaki iş adamının cenazesine doğru ilerlerken ayağı takılıp düşmüş yanında 2 adam varmış onlar kaçmışlar.Çok geçmiş olsun(
Iyi olmuş pislik amacına ulaşamadan gitmiş.
Çok çok geçmiş olsunBursa da ulucami de kadın terörist kendini patlatmış. Şans eseri annemler abimin düğün alışverişi için oraya gitçeklerdi de son anda vazgeçmişler.
Geçmiş olsun canım..Bursa da ulucami de kadın terörist kendini patlatmış. Şans eseri annemler abimin düğün alışverişi için oraya gitçeklerdi de son anda vazgeçmişler.
Sağol canım.Geçmiş olsun canım..
Cidden sinirlerim kaldırmıyo artık benim, kimin için korkacagımızı şaşırır olduk.Bursa da ulucami de kadın terörist kendini patlatmış. Şans eseri annemler abimin düğün alışverişi için oraya gitçeklerdi de son anda vazgeçmişler.
Sağol ablam..Çok çok geçmiş olsun
Evet canım kimsenin can güvenliği yok. Kalabalık,avm tarzı yere çocukla gidemiyorum korkudan..Cidden sinirlerim kaldırmıyo artık benim, kimin için korkacagımızı şaşırır olduk.
Kendin sağ salim eve girsen aklın sevdiklerinde kalıyo. Zerre güvenlik duygusu kalmadı.
Sizinkilerin iyi olmasına çok çok sevindim canım benim. Çok şükür.
Bu çok berbat bir durum ya. Hayatın doğal akışını yok ettiler resmen.Evet canım kimsenin can güvenliği yok. Kalabalık,avm tarzı yere çocukla gidemiyorum korkudan..
Gidişatımız çok kötü..
Sağol canım.
Ne yazıkkiBu çok berbat bir durum ya. Hayatın doğal akışını yok ettiler resmen.
Ben de taksim Atatürk Kitaplığında ders çalışırdım daha rahat odaklanıyorum diye. Bu patlamalardan sonra hiç gidemedim korkudan. Çok güzel başardılar bizi sokaktan çekmeyi.
Karışmak gibi olmasın pek bilmiyorum da ama bizde bu eve oturduğumuzda imar alınmamıştı. İmar alındıktan sonra kurallar konuldu bağlayıcı oldu.Şştantanis , yarın okulda sorabileceğin birileri olursa bir şey sorabilir misin?
Şimdi bizim apartmanın ilk toplantısı oldu bugün, imar henüz alınmadı. Bugün bazı kararlar alındı (ortak alanlar, kapıcı vs), bazı konular da daha sonra konuşulmak üzere ihtilaflı olarak kaldı. İmar alındıktan sonra da kat malikleri toplantısı yapılacak.
Şimdi ben köpek sahibi olduğum için, benim için en kritik madde evcil hayvan beslenemez maddesi. Bunun, apartmanın ilk toplantısında alınması gerekiyor bağlayıcı olması için, sonra alınırsa bağlayıcılığı yok. Bugün alınmadı.
Dolayısıyla apartmanın ilk yönetim planı bugün (imar öncesi) yapılan mıdır yoksa imar sonrası yapılan kat malikleri toplantısı mıdır?
Bunu öğrenebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?