- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Yeni nesil kendi ne marka kullanıyorsa onu söylüyor onu alıp koyuyorsun
HoşgeldiiiiiinHüloooğğğğ!!!
Ben geldiim... Biri beş günlük özet geçsin.
Hoşgeldiiiiiin
Hoşgeldin cancağzım :)Hüloooğğğğ!!!
Ben geldiim... Biri beş günlük özet geçsin.
İşte yeni nesil utanmıyorBana da marka sormuşlardı söyleyemedim, utandım. İyi bir yerden almışlar sağolsunlar hepsini ama modeller korkunç. Kırmızı siyah gecelik takımı nedir allasen.
Hoşgeldin cancağzım :)
Aynen bizim damat da ben onu sevmem bunu kullanmam diye diye aldırmadı çok bir şey. Meğer kullandığı şeylerden 3 damat bohçası çıkarmış ondan aldırmamışBuda sıkıntı aslında,bunun ödemesi var bideeee
İşte yeni nesil utanmıyorannem gelinini kendi götürdü gecelik sabahlık takımlarını kendi seçmiş anneme vermiş. Annem de bavulu süsleyip götürcek
Evet yaBuda sıkıntı aslında,bunun ödemesi var bideeee
İşte yeni nesil utanmıyorannem gelinini kendi götürdü gecelik sabahlık takımlarını kendi seçmiş anneme vermiş. Annem de bavulu süsleyip götürcek
Aynen bizim damat da ben onu sevmem bunu kullanmam diye diye aldırmadı çok bir şey. Meğer kullandığı şeylerden 3 damat bohçası çıkarmış ondan aldırmamış
Yeni sistemBizde dünürle beraber gittik alışverişe,onlar gelirken zaten almış bide buradan tekrar aldılar..
Ne kadar iyi kalpli bir gelinİyimiş o da. Bende kayınvalide yok. Ablalar yaptı yine de söyleyemedim ya da seçemedim onlarla. Utanma kısmı daha çok masrafa sokmaktan çekinmek aslında. Yoksa enseye tokat modundayız benimkilerle.
Yeni sistembana kv beğendiğini aldı getirdi bişicik demedim.ne güzel gelinim di mi
Ne kadar iyi kalpli bir gelin
Hakkaten ben kendim aldım onlardan sonraNe gecelik takımları var varyaaa
Hakkaten ben kendim aldım onlardan sonrabaza altında duruyor eşim sevmiyor
Bizim gelin saten dantelli takım almış. Bide pofuduk tüylü terlik çok pahalı ama 3 takıma 1000 tl ödemişler .
Allah iyiliğini versin mantar lakabını düşünsem bulamazdımÖpsünler başlarına koysunlar. Şimdi mantar gelin geliyor, görecem ben onları. Değerimi anlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?