Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hoşbulduk bebik. Direkt sohbete daldım. Nasıl özlediysem.

Dal dal biz de seni özlediiik

Kırmızı siyah gecelik ofsayt Keşke söyleseymişsin zamanında utangaçlık etmeden neyi begendigini. Bohçalara degisim kartı konur mu

Hayır ben alırım kendi ihtiyacımı, eksigimi. Eşimin annesiyle iç çamaşırcıda ne işim var mesela Eşim olacak adam da eşşek degil ya traş takımını kendisi alıversin. Benim annemin ne işi var benimkinin ropdöşambırıyla yani.

Çok gereksiz bir adet. Onlar yapınca biz de yaptık ama öyle traş takımı falan almadık. Gömlek, hırka, kravat falan aldık. Bir de pijama vardı yanılmıyorsam.

Hakkaten ben kendim aldım onlardan sonra baza altında duruyor eşim sevmiyor

Bizim gelin saten dantelli takım almış. Bide pofuduk tüylü terlik çok pahalı ama 3 takıma 1000 tl ödemişler .
Zaten onları almaktaki amac baza altına koymak değil mi?

Hakkaten ben kendim aldım onlardan sonra baza altında duruyor eşim sevmiyor

Bizim gelin saten dantelli takım almış. Bide pofuduk tüylü terlik çok pahalı ama 3 takıma 1000 tl ödemişler .
Tutar beybisi. Tutabilir yani. Pazar günkü alışverişte bi alt üst şortlu pijama takımı bi de onun üstüne sabahlık begendim Oysho'da. 250-270 arası tutuyodu toplayınca. Bagrıma taş bastım tabi

Genç işi spor şeyler bi de bunlar. 1 marka üste çıkıp kadınsı bi alışverişe giristin mi 3 takım 1000 e cıkar cok rahat

Öyle balım herşey pahalı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…