Hoşbulduk bebik. Direkt sohbete daldım. Nasıl özlediysem.
Allah iyiliğini versin mantar lakabını düşünsem bulamazdımben biraz kabayım sanırım g.tten bacak diyorum
Aa başlamış şimdiden elti Çekişmesine. Korkulur bundan.Öpsünler başlarına koysunlar. Şimdi mantar gelin geliyor, görecem ben onları. Değerimi anlayacaklar
Bursada kapalı çarşıdan.. Kimi bursa ipek kumaş mış . Gelin alıyoruz diye b.kunu çıkardılar . Ne dese he diyorlar.Ooeeehh nerden almış onları?
Korkulur sendenKöklü mantar bi de, toprağın altında bi o kadar daha var muhtemelen
Dal dal biz de seni özlediiik
Kırmızı siyah gecelik ofsaytKeşke söyleseymişsin zamanında utangaçlık etmeden neyi begendigini. Bohçalara degisim kartı konur mu
Hayır ben alırım kendi ihtiyacımı, eksigimi. Eşimin annesiyle iç çamaşırcıda ne işim var meselaEşim olacak adam da eşşek degil ya traş takımını kendisi alıversin. Benim annemin ne işi var benimkinin ropdöşambırıyla yani.
Bizim gelinede ordan alışveriş yapmıştık.Bursada kapalı çarşıdan.. Kimi bursa ipek kumaş mış . Gelin alıyoruz diye b.kunu çıkardılar . Ne dese he diyorlar.
Zaten onları almaktaki amac baza altına koymak değil mi?Hakkaten ben kendim aldım onlardan sonrabaza altında duruyor eşim sevmiyor
Bizim gelin saten dantelli takım almış. Bide pofuduk tüylü terlik çok pahalı ama 3 takıma 1000 tl ödemişler .
İlerde bir elti konusu açarsın kanımca bdv'ye sepKöklü mantar bi de, toprağın altında bi o kadar daha var muhtemelen
Hakkaten ben kendim aldım onlardan sonrabaza altında duruyor eşim sevmiyor
Bizim gelin saten dantelli takım almış. Bide pofuduk tüylü terlik çok pahalı ama 3 takıma 1000 tl ödemişler .
Aa başlamış şimdiden elti Çekişmesine. Korkulur bundan.
Korkulur sendenpis elti
Bizim gelinede ordan alışveriş yapmıştık.
Nasıl güzel gecelikler var orda
Kaç yaşındalar yengoş?Elti değilim beeeennn... Yengeyim yenge. Dayının eşi oluyorum.
Çok küçükler cicikleirm, ona kızıyorum aslında. Yoksa bana nesi.
Tutar beybisi. Tutabilir yani. Pazar günkü alışverişte bi alt üst şortlu pijama takımı bi de onun üstüne sabahlık begendim Oysho'da. 250-270 arası tutuyodu toplayınca. Bagrıma taş bastım tabiHakkaten ben kendim aldım onlardan sonrabaza altında duruyor eşim sevmiyor
Zaten onları almaktaki amac baza altına koymak değil mi?
Kaç yaşındalar?Elti değilim beeeennn... Yengeyim yenge. Dayının eşi oluyorum.
Çok küçükler cicikleirm, ona kızıyorum aslında. Yoksa bana nesi.
Kaç yaşındalar yengoş?
Öyle balım herşey pahalı :/Tutar beybisi. Tutabilir yani. Pazar günkü alışverişte bi alt üst şortlu pijama takımı bi de onun üstüne sabahlık begendim Oysho'da. 250-270 arası tutuyodu toplayınca. Bagrıma taş bastım tabi
Genç işi spor şeyler bi de bunlar. 1 marka üste çıkıp kadınsı bi alışverişe giristin mi 3 takım 1000 e cıkar cok rahat
Uyumak için değil onlar yaaöyleymiş ben sevmem ama ya. 5 dk duracak diye bide uyuyamam onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?