Kutuplardan basık ekvatordan şişkin bi tipim işte
Bi koca toto var arkadan gelen başka da bir şey yok.
Sen bana ne diyon?
O toto belası bende de var halamlardan yadigar iyiki boyumuz anne tarafına çekmiş yoksain vino veritas nın dedigi gibi mantar mantar dolaşırdım ortalıkta
Neye teşekkür ettin ?
Çok mu hızlı aldın? Daha yolun var az yavaşlanameaver Maşallah tebriklerr
Ya kilo konusunu çok dillendirmesek mi kızlar naapsak, benim gidişat fena, çaktırmıyorum ama can da sıkıyorum.
Kendimi teselli ediyorum gerçi, spor + pilates + diyet ile halledersin kızım, yaparsın aslansın filan diye de... İnsan kendini alışkın olmadığı kilolarda görünce kötü hissediyor.
İlk kez 70 ve üstü kilolara çıktım ömrümde, en son 2 -3 hafta kadar önce 75tim sanırım, daha da 90ı görürüm herhalde
Sen hamişsin bişi olmaz kızıamnameaver Maşallah tebriklerr
Ya kilo konusunu çok dillendirmesek mi kızlar naapsak, benim gidişat fena, çaktırmıyorum ama can da sıkıyorum.
Kendimi teselli ediyorum gerçi, spor + pilates + diyet ile halledersin kızım, yaparsın aslansın filan diye de... İnsan kendini alışkın olmadığı kilolarda görünce kötü hissediyor.
İlk kez 70 ve üstü kilolara çıktım ömrümde, en son 2 -3 hafta kadar önce 75tim sanırım, daha da 90ı görürüm herhalde
Ben arkadaşlarıma kilo aldırıyorum. Böylece onlar da kilo alınca ben zayıflamış gibi oluyorumHarika olmuş ya.
Benim de yakın arkadaşlarım hep diyette, onların yüzünden ben de kilo veriyorum 50 kilo oldum durduk yere. Sen de söyle diyete girsin arkadaşların.
Her yazana inanma bebişim.Yaşadığınız yer-İzmir yazıyor kadın?
Teşekkür ederimmmnameaver Maşallah tebriklerr
Sanada
Sanamı dedim kendime dedimSen bana ne diyon?
Bit kadarım diyorum burda.
Neye teşekkür ettin ?
Tamam ya ne salağımyemek yememekten beynim yandi.
Teşekkür ederimmm
Klasik hamile rahatlatma tavsiyesi"emzirince zayıflarsın"
Çok mu hızlı aldın? Daha yolun var az yavaşla
Bebişin peşine uğraşırken verirsin dert etme bence.
Sen hamişsin bişi olmaz kızıam
Sen bana ne diyon?
Bit kadarım diyorum burda.
Ne uyanık kadınsın sen yaBen arkadaşlarıma kilo aldırıyorum. Böylece onlar da kilo alınca ben zayıflamış gibi oluyorum
Her yazana inanma bebişim.
Memikler orta karar bende. Toto ne kadar istersin hemen vereyim?Mantaaar mantaaar..,
Bana biraz toto versenize yaa
Memintolar kurtarıyor da toro fena.
Annem bana hamileyken 21 kilo almış.Zannedersem son tahmini kiloma kavuşunca, bi 5 sene kesintisiz emzirmem gerekecek çocuğu
Evet hızlı aldım. Çoğu kişinin kilo verdiği - stabil kaldığı ya da küçücük kilolar aldığı ilk aylarda, farkımı (şu ana kadar) 10 kilo alarak ortaya koydumBebiş peşinde verilmez bu kilolar kaçtı o tren, profesyonel eğilmek lazım artık üzerine. Sigarayı da bıraktım esas ondan oldu.
Bişi olmamış halim buysa artık
Obez usta vardı eskiden hatırlıyor musun? Vinçle indiriyorlardı program yapacağı mutfağa.
Nolcak canım, olsak olsak öyle oluruz.
Farklı yollar deniyorum işteNe uyanık kadınsın sen ya
SallamasyoncuBen arkadaşlarıma kilo aldırıyorum. Böylece onlar da kilo alınca ben zayıflamış gibi oluyorum
Her yazana inanma bebişim.
Nasıl evde mi südyensiz,dışarda mı?Memikler orta karar bende. Toto ne kadar istersin hemen vereyim?
Ya bu arada sıcaklar geldi ben yine sütyen takmamanın dayanılmaz cazibesine kapildim. 5 seneye kalmadan aşağı iner bunlar kesin
Dışarda. Zaten unutuyordum eve gelir gelmez çıkardığım için şimdi hepten takmıyorum. Pek uslular sağa sola kaçmadan duruyorlar ama aşağı giderlerse sıkıntı büyükNasıl evde mi südyensiz,dışarda mı?
Memikler orta karar bende. Toto ne kadar istersin hemen vereyim?
Ya bu arada sıcaklar geldi ben yine sütyen takmamanın dayanılmaz cazibesine kapildim. 5 seneye kalmadan aşağı iner bunlar kesin
Şimdi gıcık etmek gibi olmasın ama.. Ben toplamda 13 kilo aldım. Doğumdan çıktığımda 5 kilom gitmişti. Kaldı 8 kilo fazlam.Zannedersem son tahmini kiloma kavuşunca, bi 5 sene kesintisiz emzirmem gerekecek çocuğu
Evet hızlı aldım. Çoğu kişinin kilo verdiği - stabil kaldığı ya da küçücük kilolar aldığı ilk aylarda, farkımı (şu ana kadar) 10 kilo alarak ortaya koydumBebiş peşinde verilmez bu kilolar kaçtı o tren, profesyonel eğilmek lazım artık üzerine. Sigarayı da bıraktım esas ondan oldu.
Bişi olmamış halim buysa artık
Obez usta vardı eskiden hatırlıyor musun? Vinçle indiriyorlardı program yapacağı mutfağa.
Nolcak canım, olsak olsak öyle oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?