Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

nameaver Maşallah tebriklerr

Ya kilo konusunu çok dillendirmesek mi kızlar naapsak, benim gidişat fena, çaktırmıyorum ama can da sıkıyorum.
Kendimi teselli ediyorum gerçi, spor + pilates + diyet ile halledersin kızım, yaparsın aslansın filan diye de... İnsan kendini alışkın olmadığı kilolarda görünce kötü hissediyor.
İlk kez 70 ve üstü kilolara çıktım ömrümde, en son 2 -3 hafta kadar önce 75tim sanırım, daha da 90ı görürüm herhalde

Çok mu hızlı aldın? Daha yolun var az yavaşla

Bebişin peşine uğraşırken verirsin dert etme bence.

Sen hamişsin bişi olmaz kızıam

Harika olmuş ya.

Benim de yakın arkadaşlarım hep diyette, onların yüzünden ben de kilo veriyorum 50 kilo oldum durduk yere. Sen de söyle diyete girsin arkadaşların.
Ben arkadaşlarıma kilo aldırıyorum. Böylece onlar da kilo alınca ben zayıflamış gibi oluyorum

Yaşadığınız yer-İzmir yazıyor kadın?
Her yazana inanma bebişim.

Teşekkür ederimmm
Klasik hamile rahatlatma tavsiyesi"emzirince zayıflarsın"

Sanada
Sen bana ne diyon?

Bit kadarım diyorum burda.
Sanamı dedim kendime dedim
Neye teşekkür ettin ?
Tamam ya ne salağım yemek yememekten beynim yandi.

Teşekkür ederimmm
Klasik hamile rahatlatma tavsiyesi"emzirince zayıflarsın"

Zannedersem son tahmini kiloma kavuşunca, bi 5 sene kesintisiz emzirmem gerekecek çocuğu

Çok mu hızlı aldın? Daha yolun var az yavaşla

Bebişin peşine uğraşırken verirsin dert etme bence.

Evet hızlı aldım. Çoğu kişinin kilo verdiği - stabil kaldığı ya da küçücük kilolar aldığı ilk aylarda, farkımı (şu ana kadar) 10 kilo alarak ortaya koydum Bebiş peşinde verilmez bu kilolar kaçtı o tren, profesyonel eğilmek lazım artık üzerine. Sigarayı da bıraktım esas ondan oldu.

Sen hamişsin bişi olmaz kızıam

Bişi olmamış halim buysa artık
Obez usta vardı eskiden hatırlıyor musun? Vinçle indiriyorlardı program yapacağı mutfağa.
Nolcak canım, olsak olsak öyle oluruz.

Mantaaar mantaaar..,

Bana biraz toto versenize yaa
Memintolar kurtarıyor da toro fena.
Memikler orta karar bende. Toto ne kadar istersin hemen vereyim?

Ya bu arada sıcaklar geldi ben yine sütyen takmamanın dayanılmaz cazibesine kapildim. 5 seneye kalmadan aşağı iner bunlar kesin

Annem bana hamileyken 21 kilo almış.
6 ay sonra bir fotoğrafımız var, alakası yok doğum yapmış kadınla.

Ne uyanık kadınsın sen ya
Farklı yollar deniyorum işte

Nasıl evde mi südyensiz,dışarda mı?
Dışarda. Zaten unutuyordum eve gelir gelmez çıkardığım için şimdi hepten takmıyorum. Pek uslular sağa sola kaçmadan duruyorlar ama aşağı giderlerse sıkıntı büyük

Memikler orta karar bende. Toto ne kadar istersin hemen vereyim?

Ya bu arada sıcaklar geldi ben yine sütyen takmamanın dayanılmaz cazibesine kapildim. 5 seneye kalmadan aşağı iner bunlar kesin

1 kilo kadar yeterli.

Benimkiler sarkmadıysa seninkiler de sarkmaz. Kendimi bildim bileli çok nadir kullanırım sütyen. Çok tırsıyorsan sarkacak diye sports bralar var ya onnardan al.

Şimdi gıcık etmek gibi olmasın ama.. Ben toplamda 13 kilo aldım. Doğumdan çıktığımda 5 kilom gitmişti. Kaldı 8 kilo fazlam.
Kalış o kalış
15 aydır aynı kilodayım. Sadece emiyor..iştah sıfır.. Yenidoğan bebek gibi.
Emzirirken verilmiyor yani sen çok güvenme onlara
Ama ben emziriyorum diye çok acıkıyorum çok yiyorum ondan da olabilüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…