Yok küçülsünde cebime girsin 20Niye söylüyorsun yaşımızı hemşire
Ahaha bi cocuk da sen bakışlarınla ne demek istiyorsan aktarıyorsun korkuyorum sinirli anlarında demişti.Evet mimiklerini de çok kullanırlar.
Biz gerçekten yaşıtız..Yok küçülsünde cebime girsin 20
37 ?Biz gerçekten yaşıtız..
Yani +30, -40 ama 35 değil
O bende yok İşte. Yediğim şeyin içinde ne var ne yok sayabilirim aslında ama yemek yemeğe pek düşkün değilim genelde. Sadece iyi ve farklı şeyler yemeyi severim.Aynen hepsi doğru ve başaklar boğazına ekstra düşkündür
Zayıf vücutlu başaklarda damak tadı iyi gelişmiştir, yani sadece şahsına karşı bonkördür..
Canım sıkıldı geldim,çayınız kahveniz var mı?
Detayciyim eveet hatta ders çalışırken cevap bulamıyoruz sorularıma. Ince ince gidiyor bende her şey. Ama pimpirikli değilim yav her isim son dakika olur genelde.Bu burçlar kişiliği yansıtıyor mu bilmem ama başak burcu diyince ilk aklıma pimpirikli insan geliyor..Ne kadar çok başak tanıyorsam hepsi pimpirikli, detaycı...
Hoş geldin. Var var, kek börek sende ne var?Canım sıkıldı geldim,çayınız kahveniz var mı?
Ahaha bi cocuk da sen bakışlarınla ne demek istiyorsan aktarıyorsun korkuyorum sinirli anlarında demişti.
Kuru çay içemem yanında ne var?
30 ila 40 arasında ama 35 değil.Biz gerçekten yaşıtız..
Yani +30, -40 ama 35 değil
Bir şey olsa buraya gelir miyimHoş geldin. Var var, kek börek sende ne var?
Ben söyleyeyim 38 yaşında30 ila 40 arasında ama 35 değil.
31 olsa sep'le yaşıtız derdin demek ki o da değil.
32, 33, 34, 36, 37, 38, 39 olabilir. İhtimalleri daraltıyorum
İŞte başak ve tipik özelliğiDetayciyim eveet hatta ders çalışırken cevap bulamıyoruz sorularıma. Ince ince gidiyor bende her şey. Ama pimpirikli değilim yav her isim son dakika olur genelde.
Hiçbişi yeter çayKuru çay içemem yanında ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?