Titiz, pimpirikli, cimri isen ondandırBurç olayından hiç anlamıyorum. Hareketlerime bakıp başak misin sen diyenler oluyor arada ama özellikleri okuyunca kendimde bulamıyorum.
Tamam merak etme :)Bu arada 6 eylül doğum günüm kutlamalar için şimdiden hazırlanmaya başlayın. Öptüm.
Niye söylüyorsun yaşımızı hemşireyok 51
Muneden azcuk küçük dediydin mune 44 sem de hadi bilemedin 39 yaniyok 51
Titiz, pimpirikli, cimri isen ondandır
Birde başaklar cimriliğini kabul etmezler
Ama çok seçiciler yahu.. Armutun sapı üzümün çöpü derler.. Çabuk severler ve sıkılırlar, çok gel gitleri vardır.. Yani ateş gurubundan bir burçla evli kalamazlarhiçte bilem.
Ben net cimriyim. Daha doğrusu para harcarken 2 3 kere düşünürüm değer mi almaya diye. Sadece yemek içmek için verdiğim paraya üzülmem ona da okulda alıştım normal kafelere taş çıkartan menüsü sağolsun. Bunun başak olduğum için mi kazandığım parayi harcadığim için mi yapıyorum bilmiyorum gerçi.Titiz, pimpirikli, cimri isen ondandır
Birde başaklar cimriliğini kabul etmezler
Ama çok seçiciler yahu.. Armutun sapı üzümün çöpü derler.. Çabuk severler ve sıkılırlar, çok gel gitleri vardır.. Yani ateş gurubundan bir burçla evli kalamazlar
Var var bakma sen ona
Evet mimiklerini de çok kullanırlar.Ben net cimriyim. Daha doğrusu para harcarken 2 3 kere düşünürüm değer mi almaya diye. Sadece yemek içmek için verdiğim paraya üzülmem ona da okulda alıştım normal kafelere taş çıkartan menüsü sağolsun. Bunun başak olduğum için mi kazandığım parayi harcadığim için mi yapıyorum bilmiyorum gerçi.
Pimpirikli değilim asla. Hatta fazla rahat biriyim.
Bir kız konuşurken el hareketlerimi kullanma biçimime bakarak başak misin seen demişti. Başaklar aktif kullanırmış.
Bir de garip takıntıları olan biriyim bu da başak özelliğiymiş öyle diyollaa
Aynen hepsi doğru ve başaklar boğazına ekstra düşkündürBen net cimriyim. Daha doğrusu para harcarken 2 3 kere düşünürüm değer mi almaya diye. Sadece yemek içmek için verdiğim paraya üzülmem ona da okulda alıştım normal kafelere taş çıkartan menüsü sağolsun. Bunun başak olduğum için mi kazandığım parayi harcadığim için mi yapıyorum bilmiyorum gerçi.
Pimpirikli değilim asla. Hatta fazla rahat biriyim.
Bir kız konuşurken el hareketlerimi kullanma biçimime bakarak başak misin seen demişti. Başaklar aktif kullanırmış.
Bir de garip takıntıları olan biriyim bu da başak özelliğiymiş öyle diyollaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?