9. Senemizdeyiz be güzelim. Olmadı olmaz. Benim bey kibarcık.
Ay benim de yazları kabusum ya, o bikinin iplerini sıkmaktan her tarafım kızarıp iz falan oluyor. Tutmuyor canına yandığımın kumaşı.Ben de bazen free takılıyorumYazın bikini üstü giyiyorum bazen o daha da rahat oluyor.
Sütyen giymediğimde hoppidi hoppidi olma problemi oluyor bende. Evin içinde kapıya koşarken bile tutmam gerekiyor bazen
Ay seni memiklerini tuta tuta kapıya koşarken hayal ettim de.Ben de bazen free takılıyorumYazın bikini üstü giyiyorum bazen o daha da rahat oluyor.
Sütyen giymediğimde hoppidi hoppidi olma problemi oluyor bende. Evin içinde kapıya koşarken bile tutmam gerekiyor bazen
Yok kız 45 yaşındasen 30 yaşında değil misin sephoraa?
Minnak memeli olsaydınız sorun kalmazdı.Ay benim de yazları kabusum ya, o bikinin iplerini sıkmaktan her tarafım kızarıp iz falan oluyor. Tutmuyor canına yandığımın kumaşı.
Minnak memeli olsaydınız sorun kalmazdı.Benimkiler çok büyük değil o yüzden rahatım valla. Bi de sütyen denen şey hiç olmasaymış daha rahat olacaktım.
Memelere özgürlüüükk
Hayır yav 31 yaşında. 9 yıla sevgililik dönemi de dahil sanırım.cidden mi?
Hayır yav 31 yaşında. 9 yıla sevgililik dönemi de dahil sanırım.
Sapık mısın arkadaşım? Beni niye hayal ediyorsun?Ay seni memiklerini tuta tuta kapıya koşarken hayal ettim de.
Aaooouu
Ay bişi bulduğum yok. Temizlik yapıcam nasıl yapsam diye düşünüyorum biriniz el atın bari.ya kafa bulmayın benimle
Valla çok komik olur diye düşündüm. 'arkadaşım'Sapık mısın arkadaşım? Beni niye hayal ediyorsun?
Ay bişi bulduğum yok. Temizlik yapıcam nasıl yapsam diye düşünüyorum biriniz el atın bari.
Bir başak daha.Bu arada 6 eylül doğum günüm kutlamalar için şimdiden hazırlanmaya başlayın. Öptüm.
Burç olayından hiç anlamıyorum. Hareketlerime bakıp başak misin sen diyenler oluyor arada ama özellikleri okuyunca kendimde bulamıyorum.Bir başak daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?