- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.107
- 1.423
- 60
Ortalık toz duman oldu vallahi
21 yaşında evlenmiş olamaz mı
Uf sen niye böyle gıcıksın?Ne kadar meraklısın öyle
Ever 23 yaşındayım 4 yıl olacak temmuz da.Sanmam.Okul filan muhabbeti daha bitmemiş oluyor.
Okul bitmeden evlenecek birisi gibi hissetmedim.
Olabilir de mümkün değil demedim.
Sen erken evlendin sanırım.
Kaç tane adam sundular hepsine kusur taktın21 yaşında evlenen ben olcam ama hiç biriniz calismiyorsunuz ki koca bulayım. Tembel tavuklar sizi.
Siz şuan 23 yaşında mısınız?Ever 23 yaşındayım 4 yıl olacak temmuz da.
Okul vardı devam ettim.
Evet kaç sandın:)Siz şuan 23 yaşında mısınız?
Okılunu bitir, ben sana bulcam tantini21 yaşında evlenen ben olcam ama hiç biriniz calismiyorsunuz ki koca bulayım. Tembel tavuklar sizi.
hayal gücüm 28-29 diyorduEvet kaç sandın:)
Yeterince zengin ve yaşli değillerdi demek ki.Kaç tane adam sundular hepsine kusur taktın
Yok körpeciğim dahahayal gücüm 28-29 diyordu
Of herkeste aynı laf. Biter de bulmazsanız kocalarınızla şeydemeyin.Okılunu bitir, ben sana bulcam tantini
Hı hım ıhh bulursun..Yeterince zengin ve yaşli değillerdi demek ki.
Kriterlerimi degistiriyorum. 25 30 yaş arası, en az 2 evi ve arabasi olan, 6 bin lira üstü geliri olan, yakışıklı, mümkünse tek çocuk, annesi babası sessiz sakin bir koca istiyorum. Taliplerimi bekliyorum.
Duyanda evde kaldı sancakOf herkeste aynı laf. Biter de bulmazsanız kocalarınızla şeydemeyin.
Yeterince zengin ve yaşli değillerdi demek ki.
Kriterlerimi degistiriyorum. 25 30 yaş arası, en az 2 evi ve arabasi olan, 6 bin lira üstü geliri olan, yakışıklı, mümkünse tek çocuk, annesi babası sessiz sakin bir koca istiyorum. Taliplerimi bekliyorum.
Nasıl bir beddua buOf herkeste aynı laf. Biter de bulmazsanız kocalarınızla şeydemeyin.
Ailedeki tek bekar kiz olduğumu düşünecek olursak evde kalmış sayılırım.Duyanda evde kaldı sancak
Azimliyim.Hı hım ıhh bulursun..
Kendi şey edemiyor diye milletin şey etmesini de engellemek istiyor, bencilliğe bak Tanrım.Of herkeste aynı laf. Biter de bulmazsanız kocalarınızla şeydemeyin.
Yoo sessiz anne bababa ve yakışıklı koca talebim de var. Zaten benim kociskom kötü bi insan olamayacağı için onu özellikle belirtme gereği duymadım.Hep mal mülk, hep para pul...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?