Çıktım zaten artık. Kabak tadı verdi kadin. Munecan da beni o kadarlık şey işin grilere boyamaz sanırım.Abla çocuğumuz sana emanet
Grileşmeden teslim et
Abla çocuğumuz sana emanet
Grileşmeden teslim et
Umut fakirin ekmeği napcanÇıktım zaten artık. Kabak tadı verdi kadin. Munecan da beni o kadarlık şey işin grilere boyamaz sanırım.
Çıktım zaten artık. Kabak tadı verdi kadin. Munecan da beni o kadarlık şey işin grilere boyamaz sanırım.
Sanada bi gelin bohçası hazırlarız artıkBaşta ben giderim sarma sarın don neyim yollayın bide cigara istiyom ona göreee
Gidersem 2 gün yokummm
Gideyim mi istiyordun?Umut fakirin ekmeği napcan
Sen de az sakin sakin git bari.Seni boyamazda beni kesin boyarrr bide cımbızla yolar
Sanada bi gelin bohçası hazırlarız artık
Gideyim mi istiyordun?
Sen de az sakin sakin git bari.
@pinoli benim kız kova. Herşeye yüzünü kapatıp ağlıyor burçtan mı dersin
Kızın kova burcuymuş.
O yüzden bişey demicem ilerde kızın alır öcümü
Sende mi kovasınTüh buralarda olsaydım şu ifadeye soğuk bi faktöriyel esprisi giderdi :)
Kovalara laf yok, kovalar baş tacıdır, kovalar candır
tantanis başaklar da idare eder, geçimi çok kolay olmasa da
Enim kızında 17 siŞubat ayı ortası
Birdaha bulaşma derim . Onlar karışmış oluyorlarSize bişey itiraf etcem.
Dün arkadaslarla dışarı çıktık yemeğe, bir tanesi kahve falı bakayım size dedi. Kızla arkadaşız ama ben normalde ketum bir tipimdir hiç bir şeyimi anlatmam insanlara ondan burda çok konuşuyorum zaten
Neyse kız fincanı açtı. Yakın gelecekte evini değiştireceksin (doğru), cok onemli bir planin var gerçekleştirmek için bir yol arıyorsun ama ailenin tepkisinden çekiniyorsun(doğru), bir ilişkin var adamla seni dudak dudaga görüyorum ama arkasında başka bir kadın var bu iki kişilik değil üç kişilik bir mesele dedi sonuncuyu söyleyince fincanı kapattı yalnız olduğumuz bir gün bakayım tekrar şimdi devam etmeyelim dedi.
Kızlar ben bu kızdan korkmaya başladımEğlence diye açtığımız fincandan nasıl bilmesi imkansız şeyleri bilebildi?
Ilk de değil herkes böyle diyordu bu kız için ama inanmıyordum ilk kez gördüm canlı canlı. Uf tirstim ve inandım galiba.
Ay galiba bi iş var bunda gerçekten. Ödüm koptu be. Bi de yakın arkadaşıma baktı kızın benden bile gizlediği bir şeyi söyledi he iyi bilmiyor salladı tuttu demek ki diye düşünürken kız demesin mi tanti söylemedim ama öyle bir şey vardı gerçekten diye. Yuh ya.Birdaha bulaşma derim . Onlar karışmış oluyorlar
whatsapp daki hayalet ifadesi niye burda yok üff yaa
Hiç bulaşma. Küçüğüm hemen seni aydınlatayım fal baktırmak caiz değil.. Geleceği sadece Allah bilir.Ay galiba bi iş var bunda gerçekten. Ödüm koptu be. Bi de yakın arkadaşıma baktı kızın benden bile gizlediği bir şeyi söyledi he iyi bilmiyor salladı tuttu demek ki diye düşünürken kız demesin mi tanti söylemedim ama öyle bir şey vardı gerçekten diye. Yuh ya.
Dabbe gelüüAy galiba bi iş var bunda gerçekten. Ödüm koptu be. Bi de yakın arkadaşıma baktı kızın benden bile gizlediği bir şeyi söyledi he iyi bilmiyor salladı tuttu demek ki diye düşünürken kız demesin mi tanti söylemedim ama öyle bir şey vardı gerçekten diye. Yuh ya.
Az eğlenelim dedim ödüm şeyime kaçtı yav.Hiç bulaşma. Küçüğüm hemen seni aydınlatayım fal baktırmak caiz değil.. Geleceği sadece Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?