Haha hah itiraf et sen de içten içe kıskanıyorsunKendi şey edemiyor diye milletin şey etmesini de engellemek istiyor, bencilliğe bak Tanrım.
Bekle ve görNiye napar ki
Kıskanmama gerek yok.Haha hah itiraf et sen de içten içe kıskanıyorsun
Uuu beybii duydunuz mu bunu kadınlar?? Bu kıza daha aday falan getirmeyin eve kimleri atiyor allah bilir terbiyesiz.Kıskanmama gerek yok.
Bende kova burcuyum ne demek istiyorsun gadınBekle ve gör
Çocukluk aşkınıUuu beybii duydunuz mu bunu kadınlar?? Bu kıza daha aday falan getirmeyin eve kimleri atiyor allah bilir terbiyesiz.
Ahahaha bendeBende kova burcuyum ne demek istiyorsun gadın
Aa ni zaman doğum günün:)Ahahaha bende
Şubat ayı ortasıAa ni zaman doğum günün:)
Sonum o olacak büyük ihtimalle
Bide kadına şakamısın demişsin şaka gibi o kadın seni harflerle boğarSonum o olacak büyük ihtimalle
Ben KİBlerken banlananlardanım. Gitsem de üzülmem şu kadına sinir oldum duramıyorum.
Kadın da şaka gibi yalnız..Artık herkesi tiye almaya başladı çirkince.Sonum o olacak büyük ihtimalle
Ben KİBlerken banlananlardanım. Gitsem de üzülmem şu kadına sinir oldum duramıyorum.
Ahahah hak ettim bence. Iftiracı ve günahkarım.Bide kadına şakamısın demişsin şaka gibi o kadın seni harflerle boğar
Haha bence de tam kliniklik vaka.Kadın da şaka gibi yalnız..Artık herkesi tiye almaya başladı çirkince.
Hanım ablanın arkasına saklan bariAhahah hak ettim bence. Iftiracı ve günahkarım.
Haha bence de tam kliniklik vaka.
Liderim beni korurHanım ablanın arkasına saklan bari
Hanım ablanın arkasına saklan bari
Liderim beni korur
Abla çocuğumuz sana emanetYamacımda zatennn
Tabisiiii korurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?