Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sinirlenme tatlı hamiş

Vites kolunu nördün :-O

Kontrole gidecektim bugün, annemle gideyim, benimki yoğun dedim. Emektar bi arabası var işte annemin benle yaşıt neredeyse, haldır huldur geldik hastaneye. Hasip ile Nasip filminde tarlada jip tepesindeki hamiş kadın gibi şırkıldım zaten. Park alanına girdik, kadın geri vitese alacak, bi tuttu, "Aiy kız buna bi şey oldu" dedi. Baktım vitesi dağıtmış, kol kalmış yukarıda
Baya çattım kadına da burada yazmayayım

Öyle işte, usta çağırdık sonra.

Ya bu insanlar neden bu kadar acayip? Kadına vajinismus için doktora git diyorlar gidemem kocamla hiç yapmadık bakireyim doktor aparat verecek diyor. Tövbe ya bakire olmasa zaten doktora gerek kalmayacak.

Az önce o konuya bakıyordum, aynen o yorumu okudum yazmayı bıraktım ya :/

Sen de mi brütüs
Sırf onun için snapchat yükledim takip ediyorum.

Öldür onuuu
Ay ne manaağ
Şu güzelliğimin seksiliğimin dayanılmazlığı
İnanamıyorum gerçekten inanamıyorum
You know
Work work work work work

Hep ondan dilime takılan laflar

Hadi ya cidden o kadar iyi mi söyle adını da ben de ekliyim bari

Hadi ya cidden o kadar iyi mi söyle adını da ben de ekliyim bari
Çok eğlenceli
İlk başta "bu ne ya" diyorsun ama karadelik gibi çekiyor kendine, bırakamıyorsun. Sonra keratayı sevmeye başlıyorsun

Bir inanamıyorum, gerçekten inanamıyorum videosu Arkadaşlar benim de güzel inanamıyouğrumm dediğimi söylüyor

Şu sandalyeyi kırdığı videoyu ilk izlediğimde ne gülmüştüm

Ciddi konuştuğu video

İlk izlediğinde irrite olacaksın, sonra alışacaksın

Yanlız çocuğun eller benimkinden güzel özellikle tırnakları

S shot instagramda bi kaç video bakmıştım daha önce ama ben özürlüyüm bu sosyal medya işinde. Snapten atılan arkadaş fotolarını 3 4 gün sonra açıyorum Sen yine de ver bunun adı ne snapte ara sıra bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…