Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yep nikah için.

Ben de birinciye daha yakınım sanki.

Birinciyi alayım mi o zaman cumartesi.

tantanis ikinci de güzel. Onda da her zaman kullanılacak bi elbise diye aklım kaldı.
Bilmem bence birinci elbise kıza yakışmamış. Sende de öyle duracaksa sevemedim. Yoksa tipi güzel. Ikinciyi o yüzden sevdim duruşu daha hoş.

tantanis hayatımda faldan anlamam, zorla birkaç kere elime tutuşturuldu. Beklenmedik iş değişikliğinden tut bir sürü şeye kadar bildim. Benim gerçekçi rüyalarım çıkar, bazen bir şeyi sadece biliyor olurum ve o bildiği şey olur. Bunlar sadece sezi, bir şekilde biliyor oluyorsun. Cinle minle alakası yok :)

İçine doğma dedikleri olay yani o.

O zaman bu kızın içine doğan şeyler pek tekin değil.

Zaten nasıl yaptığını sorduğumda bilmem bardağa bakarken gördüğüm şekilleri değil içimden geçenleri söylüyorum dedi.

Senden de korktum şinci.

Evet öyle oluyor, yani aa at var, at murattır, sana kısmet var olmuyor. Bir şekilde ağzından çıkıyor o laflar. O şekiller sadece bahane oluyor yani.

Bende arada bakardım.Herkese bakamazdım mesela enerji tutması lazım
shotun dediği doğru hislerle alakalı birşey arada rüyalarımda çıkar :)

Evet öyle oluyor, yani aa at var, at murattır, sana kısmet var olmuyor. Bir şekilde ağzından çıkıyor o laflar. O şekiller sadece bahane oluyor yani.
Enteresan özellikleriniz var ne diyiim.

Bende arada bakardım.Herkese bakamazdım mesela enerji tutması lazım
shotun dediği doğru hislerle alakalı birşey arada rüyalarımda çıkar :)
Ben sadece ilk sevgilimle ilgili rüyaların tuttuğunu biliyorum. Onu ne zaman rüyamda görsem gördüğün hisse yakın bir şeyler yaşamış oluyordu. Trafik kazası geçirdiğini, babasının ciddi rahatsızlığını, kız kardeşinin bunlardan habersiz evlenmesini falan hep önce rüyamda görüp sonra ortak tanıdığa rüyamda gördüm bir şeyi mi var acaba diye sorduğumda öğrendim. Tek kişiyle sıkı bağlantı olabiliyor mu böyle

Olabilir neden olmasın
Demek ki duygularını çok yoğun yaşamışsın :)

Ben bazı rüyalarımı kısmen kontrol edebilirim. O an rüyada olduğumu fark ederim mesela, kendimi uyandırırım rüyadayken. Ya da "öff rüyadayım yaa" derim mesela.
Ilginçmiş ben sadece sabahları uyanmak istemeyince yapıyorum onu.
Olabilir neden olmasın
Demek ki duygularını çok yoğun yaşamışsın :)
Evet ya pislik yaptı hayvan herif. Yoksa nasıl da tatlıydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…