Neden gittiler?Evet Olivia da gitti. Üstelik onun gittiği dönemde ben de banlıydım. Üzüldüm. En azından hoşçakal demek isterdim Olivia'ya.
Bilmiyorum hiç.Neden gittiler?
Olivia nickli üye yönetime kızıp gitti sanırım profil mesajları öyleydi sanki karıştırmıyosam tabiBilmiyorum hiç.
Ay merak ettim şimdi.Olivia nickli üye yönetime kızıp gitti sanırım profil mesajları öyleydi sanki karıştırmıyosam tabi
Ben de merak edip baktım ama üyelik tamamen silinmiş.Ay merak ettim şimdi.
Kesinlikle birinci .Yep nikah için.
Ben de birinciye daha yakınım sanki.
Birinciyi alayım mi o zaman cumartesi.
tantanis ikinci de güzel. Onda da her zaman kullanılacak bi elbise diye aklım kaldı.
Evet Olivia da gitti. Üstelik onun gittiği dönemde ben de banlıydım. Üzüldüm. En azından hoşçakal demek isterdim Olivia'ya.
Sinirlenme tatlı hamişAynen, üslup, davranış filan baştan aşağı yanlış, seviye filan kalmamış zaten, sayfa sayfa o gidişi görüyor insan.
"Çocuğa sahip çıkma" olayı var evet, elinden geldiğince bi gözü çocukta olmalı annenin ve gerekli gördüğümüz anlarda müdahale edebilmeli, sulh ortamını koruyarak doğru davranış biçimini gösterebilmeliyiz çocuklara.
Ve evet, çocuğum ittirse, uyarıyı alır benden. Ama "Çocuğa terbiye" olayına girmek saçma, 6 yaşındaki çocuk oyunun hararetinden fark etmeyebilir işte, kimse garanti etmiyor ki senin çocuğunun da birilerinin çocuğunu itmeyeceğini değil mi ama?
Ay kendi kendime sinir yaptım yine :))
Zaten bugün arabanın vites kolu da anamın elinde kaldı, analı kızlı atarlı atarlı hallerimiz geldi
Kesinlikle birinci .
Bana sormadın ama neyse pardon
Ya bu insanlar neden bu kadar acayip? Kadına vajinismus için doktora git diyorlar gidemem kocamla hiç yapmadık bakireyim doktor aparat verecek diyor. Tövbe ya bakire olmasa zaten doktora gerek kalmayacak.
Bdv deki konu. Doktora gidemem aparatla yap diyecek ben daha bakireyim diyo. Tövbe Yarabbi.O nasıl iş la??
Fistanlı konuda banlanan çok olmuşmu tantiBdv deki konu. Doktora gidemem aparatla yap diyecek ben daha bakireyim diyo. Tövbe Yarabbi.
Bugün yaptığımı anlatayım da gülün azcık
Siyasette takılırken bildirim geldi.
Biri Kerimcan Durmaz diye konu açmış
Ala ala kerimcan kim olaki dedim.Konuyu açtım gayden hallice bi adam videoları var.
Mesaj yazdım konuyu yanlış yere açtınız chess ile muneyi etiketledim.
Sonra burdan bildirim geldi.Buraya geldim baktım sayfa yenilenirken hatun konuyu doğru yere açmış meğersem ben yanlış yerdeymişim
Mesaji düzelttim tekrar fazla rezil olmadan allahtan
Bilmem bakarım birazdanFistanlı konuda banlanan çok olmuşmu tanti
Hee herhalde o
O çocuk aşırı fazla yakışıklı olan ama eşcinsel olan kişilik mi?
Kadınlar dünyası büyük kayıp yaşamış onun eşcinsel olmasıyla.
Eşim bozacak aparatla bozaman diyor zaarO nasıl iş la??
Sen zahmet etme baktım benBilmem bakarım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?