193 boyunda bir sevgilim vardı gerisini sen düşünYa kısa değil
Topuklu ayakkabı ile 170 zor oluyorum, eşim 1.82
Yan yana hoş ve tuhaf duruyoruz
Ya kısa değil
Topuklu ayakkabı ile 170 zor oluyorum, eşim 1.82
Yan yana hoş ve tuhaf duruyoruz
Hosgeldinizz
gel gel
Ay niye şu simgeyi koyduysam :)
hoşbulduk,ayy böyle de başka bir dünyaya düşmüş gibi hissettim kendimi.Hoşgeldin Yamukprensesciğim
Iste biz de sizlen yan yana olunca öyle hissediyorumLan kısa dediğin 150 falandır benim için, 180'e kadar da normal işte. Gerisi uzun.
Uçakta halkbankın voleybol takımıynan geldik, komplekse girdim. Onlar ne öyle yaw.
HoşgeldinnnnHerkese merhaba kızlar,ben de geleyim mi
Iste biz de sizlen yan yana olunca öyle hissediyorum
hoşbulduk,ayy böyle de başka bir dünyaya düşmüş gibi hissettim kendimi.
Ne konuşuyorsunuz hanımlar,sanırım boy konuşuyorsunuz,158 lik boyumla beni de sıralamaya bir yere sıkıştırıverin,ayrıca basenli olmasam da Banu Alkan gibi sürekli saklamaya çalıştığım kocaman bir göbeğim var
S shot Arkadaşımızın dediği gibi, boyutumuz değil, işlevimiz önemliymişhoşbulduk,ayy böyle de başka bir dünyaya düşmüş gibi hissettim kendimi.
Ne konuşuyorsunuz hanımlar,sanırım boy konuşuyorsunuz,158 lik boyumla beni de sıralamaya bir yere sıkıştırıverin,ayrıca basenli olmasam da Banu Alkan gibi sürekli saklamaya çalıştığım kocaman bir göbeğim var
Heh bende giyemiyorumBizim de aramızda 5cm var. Topuklu ayakkabı giyinmem yasak. Siz mi tuhaf biz mi bilemedim.
Hoşbulduk canımHoşgeldinnnn
Valla tuhaf bir vücut yapım var benim,bacaklar ve kollar ince,tüm kilolar yüzümde ve göbeğimde yuva yapmışlar,Adile Naşit gibi bir hatunum ben.Eşim de 191 boyunda,ediyle büdü gibiyiz,ama iyi kandırmışım yine deBirazdan adapte olursun
Göbek bende de var azcuk.. Kilo alınca direkt göbeğe gidiyor nedense.
Heh bende giyemiyorum
Ayrıca boyuma göre ayak orantımdan dolayı babet tarzı şeylerde giyemiyorum
Hoşbulduk canım
Valla tuhaf bir vücut yapım var benim,bacaklar ve kollar ince,tüm kilolar yüzümde be göbeğimde yuva yapmışlar,Adile Naşit gibi bir hatunum ben.Eşim de 191 boyunda,ediyle büdü gibiyiz,ama iyi kandırmışım yine de
Trigliserid ine baktırdın mı hiç Yamukprensesciğim ;?Hoşbulduk canım
Valla tuhaf bir vücut yapım var benim,bacaklar ve kollar ince,tüm kilolar yüzümde be göbeğimde yuva yapmışlar,Adile Naşit gibi bir hatunum ben.Eşim de 191 boyunda,ediyle büdü gibiyiz,ama iyi kandırmışım yine de
Benimkiler büyük yani parmaklarım uzunAyaklar orantılı mı orantısız mı annamadı ben.
Benimkiler orantısız. Bu boya minik ayaklarımla zürafa yavrusu gibiyim.
Benimkiler büyük yani parmaklarım uzunAyaklar orantılı mı orantısız mı annamadı ben.
Benimkiler orantısız. Bu boya minik ayaklarımla zürafa yavrusu gibiyim.
Benimkiler büyük yani parmaklarım uzun
Kardeşimin düğününe binbir hevesle sitilettomu ne karın ağrısıysa ondan almıstım bina kapısından çıkamadan değiştirdim
Yeni doğmuş sıpalar gibi yürüyordum
Pembenin tonuna göre değişir..Bizim de mayısta iki düğün var şimdiden tartışmasını yapıyoruz. Topuklu giycem diyorum giymicen diyo. Durumlar çok karışık.
Yeri gelmişken sorayım kızlar koyu pembe elbisenin altına mavi ayakkabı giysem çok mu patlar? Çok mu dikkat çekici olar?
Hayır özellikle baktırmadım bilinmeyen ama karaciğerlerimde sorun görünmüyor,hormonlarda da sorun yok,sadece genetik miras,babam tarafına çekmişim ben,babamda öyle,halalarımda öyle.Trigliserid ine baktırdın mı hiç Yamukprensesciğim ;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?