Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

gel gel
Ay niye şu simgeyi koyduysam :)

Hoşgeldin Yamukprensesciğim
hoşbulduk,ayy böyle de başka bir dünyaya düşmüş gibi hissettim kendimi.

Ne konuşuyorsunuz hanımlar,sanırım boy konuşuyorsunuz,158 lik boyumla beni de sıralamaya bir yere sıkıştırıverin,ayrıca basenli olmasam da Banu Alkan gibi sürekli saklamaya çalıştığım kocaman bir göbeğim var

Lan kısa dediğin 150 falandır benim için, 180'e kadar da normal işte. Gerisi uzun.

Uçakta halkbankın voleybol takımıynan geldik, komplekse girdim. Onlar ne öyle yaw.
Iste biz de sizlen yan yana olunca öyle hissediyorum

Birazdan adapte olursun

Göbek bende de var azcuk.. Kilo alınca direkt göbeğe gidiyor nedense.

S shot Arkadaşımızın dediği gibi, boyutumuz değil, işlevimiz önemliymiş
Göbektir erir, ben bile erittiysem herkes eritir

Hoşbulduk canım

Birazdan adapte olursun

Göbek bende de var azcuk.. Kilo alınca direkt göbeğe gidiyor nedense.
Valla tuhaf bir vücut yapım var benim,bacaklar ve kollar ince,tüm kilolar yüzümde ve göbeğimde yuva yapmışlar,Adile Naşit gibi bir hatunum ben.Eşim de 191 boyunda,ediyle büdü gibiyiz,ama iyi kandırmışım yine de

Olsun ince bacakta selülit olmaz. Şanslısın işte.

Trigliserid ine baktırdın mı hiç Yamukprensesciğim ;?

Ayaklar orantılı mı orantısız mı annamadı ben.

Benimkiler orantısız. Bu boya minik ayaklarımla zürafa yavrusu gibiyim.
Benimkiler büyük yani parmaklarım uzun
Kardeşimin düğününe binbir hevesle sitilettomu ne karın ağrısıysa ondan almıstım bina kapısından çıkamadan değiştirdim
Yeni doğmuş sıpalar gibi yürüyordum

Ayaklar orantılı mı orantısız mı annamadı ben.

Benimkiler orantısız. Bu boya minik ayaklarımla zürafa yavrusu gibiyim.
Benimkiler büyük yani parmaklarım uzun
Kardeşimin düğününe binbir hevesle sitilettomu ne karın ağrısıysa ondan almıstım bina kapısından çıkamadan değiştirdim
Yeni doğmuş sıpalar gibi yürüyordum

Bizim de mayısta iki düğün var şimdiden tartışmasını yapıyoruz. Topuklu giycem diyorum giymicen diyo. Durumlar çok karışık.

Yeri gelmişken sorayım kızlar koyu pembe elbisenin altına mavi ayakkabı giysem çok mu patlar? Çok mu dikkat çekici olar?

Pembenin tonuna göre değişir..

Trigliserid ine baktırdın mı hiç Yamukprensesciğim ;?
Hayır özellikle baktırmadım bilinmeyen ama karaciğerlerimde sorun görünmüyor,hormonlarda da sorun yok,sadece genetik miras,babam tarafına çekmişim ben,babamda öyle,halalarımda öyle.

Baktım çok bira yada kola içtim,hemen şalla falan kapatıyorum ama önümüz yaz ne yapacağım bilmiyorum,eskiden karnımı içeri çekerek durumu idare ediyordum ama şimdi içine çekince de aynı görünüyor değişen birşey yok

La olm nereden buluyorsunuz bu 1,85+ adamları?
En sevdiğim şey uzun boylu adamdır, böyle 2 metreye kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…