- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Oracıkta arkanı dönüp gitseydinEeee sonra ne oldu,merak ederim ben yav?
Ohh bu şekildede olsa bana şişko değilde hafif kadın denildi ya,şükürler olsun
Kız uzun uzun anlattırmayın adama,mekan da canlı müzik yapan grubun basgitarcısı bizim arkadaşımızdı,eşimde onun arkadaşı,öyle tanıştık zaten ama 1 sene falan sadece merhaba merhaba,sonrasında da 3 sene peşimden koşturdum herifi
Elbisenin kumaşı ne?Kalın mı ,yazlık mı kışlık mı?
Ay nerden acabaaaağğğ..
Tanışalım barik..
44 doğumlu ajda. Babamla yaşıt hatun.
o zaman süet olmaz canım,sen yine deri tarzı birşey bul.Aslında elbisenin fotosunu atsan...Yazlık, fırfır fırfır bişey. Bi tarafı uzun bi tarafı kısa.
Efenim iki kuzu sahibi , mutfak delisi, chef aday adayi ,pembe hastasi ,kafasinda huni ile 7/24 pasta yapan bir anneyim
Yas 26 ,boy 1,68 ,kg 57Yarismaci arkidislere basarilar diliyorum
Sira sende
o zaman süet olmaz canım,sen yine deri tarzı birşey bul.Aslında elbisenin fotosunu atsan...
ya ben bunu sanırım medcezirin konusunda okumuştum,nasıl memnunmusun?Kızlar philips lumiamı kullanıyordumda bi anda aranızdan kayboldumşarjı nitti namıssızın biraz şarj olsunda ulaşamadığım yerlere erim ulaşacak
Kızlar philips lumiamı kullanıyordumda bi anda aranızdan kayboldumşarjı nitti namıssızın biraz şarj olsunda ulaşamadığım yerlere erim ulaşacak
Kesin mor yada mint yeşili o zamanYazlık, fırfır fırfır bişey. Bi tarafı uzun bi tarafı kısa.
Kesin mor yada mint yeşili o zaman
Tamam işte fotodaki ayakkabı olmuş bence,ayakkabı aramana gerek yokki,bir de çanta uydurdun mu tamamdır.Eki Görüntüle 1816659
Pek net değil ama bu var elimde sadece. Kırmızı gibi çıkmış
Tamam canım daha acamiyim o bakımdan önüme gelen heryeri cıpslatıyorum yanlız bişey sorucam bu ışığa bakıyoruz ya yaparken midemi bulandırıyor sende bişey oluyormuydu güneş gözlüğümü taksamBibi uzun şarj et. Ben gece takıyorum ertesi gün yapıyorum. Tüm vücudu yapıyor şarjı bitmeden. Şarjı doldurup kenara koyma makinayı bi de yapacağın zaman doldur. Boş kalsın bekleme zamanı.
Daha bugün geldi canımya ben bunu sanırım medcezirin konusunda okumuştum,nasıl memnunmusun?
Tamam canım daha acamiyim o bakımdan önüme gelen heryeri cıpslatıyorum yanlız bişey sorucam bu ışığa bakıyoruz ya yaparken midemi bulandırıyor sende bişey oluyormuydu güneş gözlüğümü taksam
Kaynakçı gözlüğü tak bibi kesin çözümTamam canım daha acamiyim o bakımdan önüme gelen heryeri cıpslatıyorum yanlız bişey sorucam bu ışığa bakıyoruz ya yaparken midemi bulandırıyor sende bişey oluyormuydu güneş gözlüğümü taksam
Tamam işte fotodaki ayakkabı olmuş bence,ayakkabı aramana gerek yokki,bir de çanta uydurdun mu tamamdır.
Baktım şekerim çok hoşFoto koydum ayol bi bak.
Ağrıcak galibaBakmadan yap, sonradan başını ağrıtır çok fena.
Takıcam galiba acayip oluyor insan aha aynı böyleKaynakçı gözlüğü tak bibi kesin çözüm
Görümcemin oğlu, yengeyim azcukBaktım şekerim çok hoş
Düğün akraba kısmınınsa yanındaki ayakkabıda olur yok arkadaş çevresi ise dediğim renklerde ısrarcıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?