Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Annat işte negzel, ben pek severeim tanışma hikayelerini.

Ay nerden acabaaaağğğ..
Tanışalım barik..

44 doğumlu ajda. Babamla yaşıt hatun.

Efenim iki kuzu sahibi , mutfak delisi, chef aday adayi ,pembe hastasi ,kafasinda huni ile 7/24 pasta yapan bir anneyim
Yas 26 ,boy 1,68 ,kg 57 Yarismaci arkidislere basarilar diliyorum

Sira sende

Kızlar philips lumiamı kullanıyordumda bi anda aranızdan kayboldum şarjı nitti namıssızın biraz şarj olsunda ulaşamadığım yerlere erim ulaşacak

Efenim iki kuzu sahibi , mutfak delisi, chef aday adayi ,pembe hastasi ,kafasinda huni ile 7/24 pasta yapan bir anneyim
Yas 26 ,boy 1,68 ,kg 57 Yarismaci arkidislere basarilar diliyorum

Sira sende

Merhabalar efendim... Memnun oldum,

Bende bir bey hiç bebe sahibi, mutfaktan pek hazzetmeyen, tembelin önde gideni 30 yaşında 174 boyunda 58 kilo bir insan evladıyım.

Kızlar philips lumiamı kullanıyordumda bi anda aranızdan kayboldum şarjı nitti namıssızın biraz şarj olsunda ulaşamadığım yerlere erim ulaşacak

Bibi uzun şarj et. Ben gece takıyorum ertesi gün yapıyorum. Tüm vücudu yapıyor şarjı bitmeden. Şarjı doldurup kenara koyma makinayı bi de yapacağın zaman doldur. Boş kalsın bekleme zamanı.

Bibi uzun şarj et. Ben gece takıyorum ertesi gün yapıyorum. Tüm vücudu yapıyor şarjı bitmeden. Şarjı doldurup kenara koyma makinayı bi de yapacağın zaman doldur. Boş kalsın bekleme zamanı.
Tamam canım daha acamiyim o bakımdan önüme gelen heryeri cıpslatıyorum yanlız bişey sorucam bu ışığa bakıyoruz ya yaparken midemi bulandırıyor sende bişey oluyormuydu güneş gözlüğümü taksam

Bakmadan yap, sonradan başını ağrıtır çok fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…