Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sen yinede baktır bi canım ya..

Halamlardan bizede basen kaldı genetik miras

Koyu pembe işte. Şöyle açık mami ya da turkuaz ya da mint yeşili olma mı?

Bize de hep bodurlar gelsin.
Bence koyu saks mavisi gibi laciverte kaçan renk, yada mint yeşili olabilir.
Yada saten ayakkabılar oluyor ama klasik değil, parmaklar açık..

ben barda kafesledim

Ay bardan adam kaldırmış, pis terbiyesiz.

Ben de bara gidiyorum, ben niye kaldıramıyorum yaa?

Barda tanıştığım son adam önce arkadaşını yolladı tanışmak için, ben "biz bunları ortaokulda bıraktık, istiyorsa kendi gelsin tanışsın" dedim de öyle geldi, gelince de "ben buraya ilk kez geldim, zaten bara pek gitmem, içki de içmem bu herhalde hayatımdaki onuncu biram" dedi tanıştığımızda

Sana da hep böyleleri geliyor.
Bi kere de bakir gelmişti dimi yannış hatırlamıyorum, konu açmıştın.

Parmaklarım yamuk benim yaw, burnu açık olmassss...
Rugan düşündüm ama renkliler hep süet. Süet olur mu ki?
Süet olabilir, yada
Bu sene metalik gri ve altın rengi ayakkabıda baya var, alçak topuk giyersen, yada düz o olabilir, pembede gümüş rengi akkabı, alçak tabanlı, yüksek topuklu..

Oracıkta arkanı dönüp gitseydinEeee sonra ne oldu,merak ederim ben yav?

Olsun bardan kaldırmışsın adamı. Bu da çok fena hafif kadın olmak demek
Ohh bu şekildede olsa bana şişko değilde hafif kadın denildi ya,şükürler olsun
Kız uzun uzun anlattırmayın adama,mekan da canlı müzik yapan grubun basgitarcısı bizim arkadaşımızdı,eşimde onun arkadaşı,öyle tanıştık zaten ama 1 sene falan sadece merhaba merhaba,sonrasında da 3 sene peşimden koşturdum herifi

Süet olabilir, yada
Bu sene metalik gri ve altın rengi ayakkabıda baya var, alçak topuk giyersen, yada düz o olabilir, pembede gümüş rengi akkabı, alçak tabanlı, yüksek topuklu..

İlk aklımda gümüş vardı zaten. Bugün bakınırken mavileri yeşilleri görünce aklım gitti onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…