NeyseKim bana şu an bi tabak tatlı gönderirse oyum ona. Canım çektiii..
Önce oyunuzu alalım sonra mutfağa gidebilirsinizSanal kesmez ama şimdi. Ağzım sulandı resmen. Gidip armut falan kemireyim.
Konuyu buralara getirmekteki hızınızı takdir ettim sep. Hapis sana yaramamış, sabahtan beri bu konulardasın da beni niye alet ediyorsun
Ben de dedim oy bile verdim kimseden tatlı falan geldigi yok sep. Inanma sakin temiz duygularımızla oynuyorlar.Kim bana şu an bi tabak tatlı gönderirse oyum ona. Canım çektiii..
Tüm samimiyetimle söylüyorum imkan olsa hepinize tepsi tepsi feda olsunBen de dedim oy bile verdim kimseden tatlı falan geldigi yok sep. Inanma sakin temiz duygularımızla oynuyorlar.
O her zamanki halin yavrumİçime bişey kaçmış benim bugün. Sapık oldum.
Ben de dedim oy bile verdim kimseden tatlı falan geldigi yok sep. Inanma sakin temiz duygularımızla oynuyorlar.
Kocanı öpTatlıııııııı
Linke tıkla,Tatlıııııııı
Pfff, dövcem hepinizi şimdi.Linke tıkla,
Kocanı öp
Benim evde annem yok be. Kahvaltıyi pizza ile akşam yemeğini cips ve didi ile yaptım gelmiş tatlı diyo kadın.Tatlıııııııı
Ben bugün abarttım.Tatlıııııııı
Pfff, dövcem hepinizi şimdi.
Koca da kesmez..
Benim evde annem yok be. Kahvaltıyi pizza ile akşam yemeğini cips ve didi ile yaptım gelmiş tatlı diyo kadın.
Ben bugün abarttım.
Öğlen iki dilim mozaik pasta, saat 3 gibi twix, saat 5 gibi kakaolu kek ve Nesquikli süt
İşte anca kocaya çalışır onun aklı.Evlencem demeyi biliyon, otur da yemek yap.
Aslında markete pişirmelik şeyler almaya girdim kendimi cips reyonunda buldum. Benle aynı boyda cips paketleri yapmışlar beEvlencem demeyi biliyon, otur da yemek yap.
Yuh normal bi insanın 3 günlük tatlı ihtiyacını tek günde indirmişsinBen bugün abarttım.
Öğlen iki dilim mozaik pasta, saat 3 gibi twix, saat 5 gibi kakaolu kek ve Nesquikli süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?