Iste eli yüzü boyu orantılı ve küçük olmayanİşte anca kocaya çalışır onun aklı.
Kocayı da komple büyük istiyormuş zaten, ne demekse.
İşte anca kocaya çalışır onun aklı.
Aslında markete pişirmelik şeyler almaya girdim kendimi cips reyonunda buldum. Benle aynı boyda cips paketleri yapmışlar be
Formumu buna borçluyumYuh normal bi insanın 3 günlük tatlı ihtiyacını tek günde indirmişsin
Bilmiyorum önce ben büyük seviyorum dedi. Sonra kocayı komple büyük istiyorum, büyük adam dedi. Ben de gözü döndü kızın diye tırstım daha fazla soramadımTembel teneke ne olacak... Komple büyük koca nassı oluyo?
Cipsler büyük değil sen küçüksün..,
O da bi ihtimal tabiiTembel teneke ne olacak... Komple büyük koca nassı oluyo?
Cipsler büyük değil sen küçüksün..,
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki komple büyük adamların bir yerleri hariç her bi yerleri büyük oluyor.Bilmiyorum önce ben büyük seviyorum dedi. Sonra kocayı komple büyük istiyorum, büyük adam dedi. Ben de gözü döndü kızın diye tırstım daha fazla soramadım
Ay komple dedik. Komple. Her şeyiyle. Daha nasıl açık olayım bilemedim.Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki komple büyük adamların bir yerleri hariç her bi yerleri büyük oluyor.
Çift hanelisin zaten 4 tane..Bana vereydi iyiydibari çift haneli olmaya yaklaşırdım
Gözün doysun gözün.Ay komple dedik. Komple. Her şeyiyle. Daha nasıl açık olayım bilemedim.
Ay komple dedik. Komple. Her şeyiyle. Daha nasıl açık olayım bilemedim.
Tüh buralarda olsaydım şu ifadeye soğuk bi faktöriyel esprisi giderdi :)
Kovalara laf yok, kovalar baş tacıdır, kovalar candır
tantanis başaklar da idare eder, geçimi çok kolay olmasa da
Doyursunlar baksana gelen giden yok. Yalnız benim boyutları düşününce benim için büyük olan adam size göre yine orta şeker oluyor çok şeyetme.Gözün doysun gözün.
Ben de seni seviyorum cicim.Şimdi söyletcen beni de neyyyyseeee...
Bence çok bi tatliyiz değil mi pinoli?Kovalar candır BAŞAKLAR heyecandır.
Ne demek olduğunu diyim miİşte anca kocaya çalışır onun aklı.
Yeterince tecrübe edinmemişsin ya da aynı yerden bahsetmiyoruzTecrübelerime dayanarak söylüyorum ki komple büyük adamların bir yerleri hariç her bi yerleri büyük oluyor.
Ben daha fazla duramayacağım buralarda. Kızın başına vurdu, laflara bakar mısınızDoyursunlar baksana gelen giden yok. Yalnız benim boyutları düşününce benim için büyük olan adam size göre yine orta şeker oluyor çok şeyetme.
2.05 46 fırıncı küreği bamya deyim sen anla...Yeterince tecrübe edinmemişsin ya da aynı yerden bahsetmiyoruz
Ben daha fazla duramayacağım buralarda. Kızın başına vurdu, laflara bakar mısınızin vino veritas , marilyn monroe
Onun canı tatlı istiyormuş, hatta senindeYeterince tecrübe edinmemişsin ya da aynı yerden bahsetmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?