Ay valla mı? Bak ciddiyim ödevim var dersten gecmemi sağlamış olursun. Zira önceki dönem 100 üzerinden 10 alarak eğitim öğretim hayatımın rekorunu kırmış ve dersten kalmış bulunmaktayım.
Sorun burda işte gönderecek bir şeyim yok suan. Ben başlayıp sana postalarım düzeltmedir ekleme çıkarmadır halleder misinGönder hele bakayım.İllaki yardımım olur.Şu 10 'u düzeltelim.
Sorun burda işte gönderecek bir şeyim yok suan. Ben başlayıp sana postalarım düzeltmedir ekleme çıkarmadır halleder misin
Yok ya sıra ona gelmedi daha.Bende ortada bir urun var diye dusunuyorum cıks cıks cıks.Hallet bir an once de bakalim :)
GünaydınnGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
Na zaman didin hacı tenhada kıstırırım seni bakAa ne güzel hediyeler.
Ya ben bi kere siyasette kayserililer biraz şey oluyormuş dedim yediler beni. O zaman neredeydiniz has kayserililer
Oldu epey herkes ben öyle bir şey duymadım dedi. Daha yeniydim buralarda tanımıyordum kimseleri.Na zaman didin hacı tenhada kıstırırım seni bak
Shot, Sephora ve sen çok duygusal düşünüyorsunuz ya
Damak tadınıza uygun olana yada beğendiğiniz herhangi birine atın gitsin
Orda 40 kat açma baklava vardı onu görmedin zaarÇikolatalı şeyler benim damak tadıma pek uymuyor ama oyum sanaydı fx.
Çünkü içlerinde en çok uğraştıranı en zor olanı o gibi geldi.
Benim için ilk sırada emek yer alır.
Ellerine sağlık arkadaşım
Günaydın şeker kızGünaydınlar efem
Günaydın.Biraz önce biraz gezineyim edim,buraya da uğradım
Orda 40 kat açma baklava vardı onu görmedin zaar
Acaba arkadaşının yorulmasına mı dayanamadınGördüm.
Bakış açısı demek ki.
Bana bu daha zor geldi.
Anladım.Gördüm.
Bakış açısı demek ki.
Bana bu daha zor geldi.
Acaba arkadaşının yorulmasına mı dayanamadın
Sıkıyorsa ,kendine güveniyorsan az önceki mesajı şerbetli tatlılar konusuna yazsana,sana hücuuuuum edelim,biz yorulmadık mı diye?Vallaha alakası yok.
Seninle de sohbet etmişliğimiz var.
İnsanların bakış açısı görüşleri farklı olabilir ama bu bağlamda hep objektif oldum.
Gerçek hayatta da reel hayatta da.
Mesela kakao çok hamarat bir kadın.
Dünya görüşümüz çok farklı olsa da .
Sen keza.
Ama en hamaratınız nur yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?